sobota 25. dubna 2015

Costa krajský pohár - Jičín 25.4.2015

K dalšímu dvojzápasu  zajížděl tým mladší přípravky FK Chlumec n.C  do Jičína, kde se střetl se Sokolem Třebeš a domácím SK Jičín.

Naše barvy v Jičíně hájili: 
Marťas Firbacher, Ivánek Kříž, Tom Váňa, Filip Kala, Martin Reil, Kuba Hála, Důša Motyčka, Štěpa Volejník, Jirka Zima a Davídek  Dvořáček

FK Chlumec n.C - Sokol Třebeš  6:5 (2:2)
Branky: Reil 4x, Kala, Volejník

Sokol Třebeš se v tomto utkání předvedl  v dobrém světle, kdy se prezentoval velmi týmovým pojetím fotbalu a jen díky špatné koncovce nešel do výraznějšího vedení.  Naši kluci nakonec tento zápas ubojovali a nejtěšnějším rozdílem vyhráli. 

FK Chlumec n.C - SK Jičín  11:10 (6:4)

Branky: Reil 8x, Dvořáček, Zima, Váňa

Proti domácímu týmu jsme nastoupili ihned po prvním odehraném zápasu a na naších klucích nebyla znát žádná únava.  Před soupeřem si naši kluci drželi po celý zápas dostatečný náskok i když byl tým domácích velmi zdatným soupeřem.  Na konci zápasu ovšem síly přeci jen docházeli a domácí dokázali snížit až na rozdíl jedné branky v samotném závěru. To bylo z jejich strany vše a naši kluci si připsali další těsné vítězství.

 Tentokrát pochvala pro rodiče našeho týmu, kteří se při zápasech chovali velice slušně   a hlavně  dokázali ocenit i dobré fotbalové momenty i  hráčů od soupeřů.
pozn. "Video zabralo"



Žádné komentáře:

Okomentovat