neděle 30. srpna 2015

Z turnaje ve Lhotě p.L se vracíme s bronzem

K prvním zápasům po několika trénincích zajižděl náš  omlazený tým na turnaj  do Lhoty pod Libčany.   Na turnaji postupně předváděl lepší a lepší výkony, kdy si dovolím tvrdit, že kombinačně jsme byli nejlepším týmem.  Musíme ovšem zapracovat na proměňování šancí a vyvarovat se hrubých chyb v defenzivě, kterými  vytváříme gólové příležitosti pro soupeře.   V týmu se zápas od zápasu, taktéž lepšili nováčkové Vondráček, Bambas, Mandát a Věříš.



FK Chlumec n.C. - Černilov 4:2 (2:0)
Branky: Štěpán Volejník 3, Jirka Zima

Na úvod nás podle pápírových předpokladů čekal asi nejtěžší soupeř ve skupině, ale kluci své trenéry mile překvapili. Střelecky se třikrát prosadil Štěpán Volejník, který společně s Dušanem Motyčkou, Jirkou Zimou a Ivanem Křížem táhl  značně omlazený tým Chlumce.  Zápas i tak úkázal, že je na čem pracovat a  co zlepšovat. 


FK Chlumec n.C  - Třebeš dívky 3:0 (1:0)
Branky: Dušan Motyčka, Štěpán Volejník, Jirka Zima

Naši chlapáci měli od začátku převahu, která se jim nedařila vyjádřit gólově  a tak střelecké prokletí prolomil až po pěkné akci Důša Motyčka. Druhý poločas se podařilo přidat uklidňující góly, kdy dobrý výkon podal i brankář Ivan Kříž, který vychytal nulu. 


FK Chlumec n.C - Lhota p.L B  7:1 (4:1)
Branky: Štěpán Volejník 2, Jáchym Věříš, Jirka Zima, Ivan Kříž, Mikuláš Mandát, Dušan Motyčka

Utkání proti místní rezervě  se přeměnilo ve střeleckou exibici, kde své premiérové trefy v dresu mladší přípravky zaznemanali lepšící se novicové v našem  týmu Jáchym a  Miky. Herně se dokázali dobře zapojovat do hry  i další debutanti v našem dresu  Patrik Vondráček a Adam Bambas. 


FK Chlumec n.C - Roudnice 1:2 (1:2)
Branka: Štěpán Volejník

V tomto utkání jsme narazili na velmi důrazného soupeře, který napadal všechny naše rozehrávky ihned na naši polovině hčiště.  Naši kluci šli sice do vedení, gólem Štěpána, ale soupeř dokázal na náš vedoucí gól odpovědět a k tomu přidat ještě jeden navrch. Druhýn poločas naši kluci přidali a dokázali si vytvořit i několik brankových příležitostí, kdy tu největší chytl hráč soupeře z pole rukou, ale k podivu se penalta nepískala. Kluci tak utrpěli první prohru na turnaji a hřiště opouštěli s pocitem křivdy. 


FK Chlumec n.C - Lhota p.L  3:3 (1:2)
Branky: Jáchym Věříš, Jirka Zima, Ivan Kříž 

Zápas s domácím neporaženým týmem jsme byli jak na houpačce. Jednou dole jednou nahoře.    Domácí nejdříve svým gólem zmrazil Jáchym a poslal náš tým do vedení.  Domácí ovšem zabrali a dvěma góly vývoj zápasu otočili.  Naši bojovníci však nesložili zbraně a góly Jirky a Ivana znamenali opětovné vedení o jeden gól. Ovšem i na třetí gól našli domácí odpověď, kdy těsně před koncem vyrovnali a ovládli  tak domácí turnaj. Naši byly ke  zlatu velmi blízko, neboť v případě výhry nad domácími by byli první. I tak je třetí říčka dobrým počinem  mladší přípravky.













Žádné komentáře:

Okomentovat