pondělí 21. prosince 2015

TURNAJ JAROMĚŘ 20.12.2015

Tým mladší přípravky ve složení: Kříž, Volejník, Zima, Motyčka, Hála, Kymr a Špás se zúčastnil pěkného turnaje  FOTTUR JAROMĚŘ 2015.

FK Chlumec n.C - Choceň 0:1 

Prvního soupeře jsme již potkali na turnaji v Hlušicích (pozdější vítěz turnaje), kdy jsme si odnesli debakl. Tentokrát jsme však podali koncentrovaný výkon a se soupeřem jsme odehráli více než vyrovnanou partii. Na šance jsme byli dokonce lepší, ale soupeři stačila k výhře šance jediná, která přišla dvě minuty před koncem  a zápas rozhodla. Choceň se i na tomto turnaji dostala až do finále. 


FK Chlumec n.C - Dobruška/Opočno  2:6 

Branky: Zima , Hála


Po prvním zápasu jsme se představili proti soupeři, s kterým dokážeme hrát  vyrovnanou  partii. K zápasu kluci ovšem nastoupili jako vymění, kdy kupili jednu chybu za druhou, které dokázal soupeř nemilosrdně trestat.   Škoda chyb, které nás připravili o dobrý výsledek s pozdějším vítězem turnaje. 

FK Chlumec n.C - Světlá nad Sázavou 1:1

Branka: Volejník

S neznámým soupeřem jsme hráli velmi dobrý zápas, ve kterém jsme měli neustálý tlak a  dostatek šancí na vítězství. Remízu ovšem musel v závěru zachraňovat Volejník.

FK Chlumec n.C -  Náchod  2:0 

Branky:  Volejník, Zima

Střelecké trápení pokračovalo i proti týmu z Náchoda, kdy jsme si vytvořili mnoho brankových příležitostí a zápasu by slušeno v kolonce našich branek dvouciferné číslo. Namísto klidného zápasu jsme vyhráli pouze o dvě branky.


FK Chlumec n.C -  Swidnice  1:3 

Branka: Hála

Ve skupině o páté až osmé místo jsme narazili opět na silného  soupeře ze šedesátitisícové polské Swidnice, kdy byl soupeř o dva góly skutečně lepší a zahrál si o páté místo.

FK Chlumec n.C - Přelouč 5:2 

Branky: Hála, Kymr 3, Volejník

Zápas o sedmé místo jsme zcela jasně ovládli a soupeře z nedalekého Přelouče z Pardubického kraje jsme porazili, kdy střelecky vynikl Kymr.










Žádné komentáře:

Okomentovat