neděle 17. ledna 2016

Třebeš - halový turnaj 17.1.2016

Na turnaji v Třebši hráli za FK Chlumec n.C: Kříž, Zima, Volejník, Kymr, Věříš, Hála, Bambas a Špás. Kluci měli velmi dobrý vstup do turnaje, ale na vysněné medailové umístění nedosáhli.

Chlumec - Třebeš B  4:0 
Branky: Hála 3x, Zima

Zápas proti domácímu béčku jsme bezpečně vyhráli, kdy střelecky zazářil Kuba Hála.



Chlumec - Roudnice  1:0 
Branka Špás

Chlumečtí kluci hráli celý zápas na jednu branku a soupeře téměř nepustili za půlící čáru. Gólově náš tým vysvobodil Dan Špás, který byl jediným střelcem zápasu. Ostatní vypracované šance se nepodařilo využít.


Chlumec - Jaroměř 0:5

První půlku jsme hráli s favoritem celého turnaje vyrovnanou partii, kdy jsme za stavu 1:0 pro soupeře dokonce měli dvě vyložené šance, které se nám opět nepodařilo proměnit.  Velmi dobrý tým Jaroměře poté využil hrubých chyb našeho týmu a dokráčel si k zasloužené výhře.



Chlumec - Nemošice 1:2
Branka: Zima

Velmi důležité utkání jsme prohráli díky velké a nepochopitelné chybě rozhodčího, který se nechal nepochopitelně ovlivnit ze strany fanoušků Nemošic, kteří  působili velice unaveným dojmem (asi byli po noční službě) a na turnaji dětí neměli co dělat.   Naše kluci byli herně lepší, ale bohužel opět nedokázali proměnit nespočet šancí. Soupeř dvakrát vystřelil na branku a byl narozdíl od nás stoprocentní.  


Chlumec - Lokomitiva Brno 2:0 
Branky: Špás, Zima

Proti velmi dobrému dívčímu týmu z dalekého Brna jsme hráli dobrý fotbal, který jsme opět nedokázali podpořit vstřelenými brankami, ale i tak jsme se radovali z výhry.  Bohužel jsme nevěděli, že budeme na turnaji hrát s holkama a tak jsme sebou neměli žádný parfém, aby jsme kluky před zápasem po vzoru starší přípravky navonili (Fíra a spol. budou vědět).



Chlumec - Třebeš A  0:1


S výborným týmem domácích jsme dlouhou dobu drželi krok, ale favorit utkání nakonec šťastnou trefou  asi i zaslouženě zvítězil.





Chlumec - Nový Hradec 0:3


Do posledního utkání kluci vstupovali již smutní, že se nemůžou dostat na bednu.  I přes to jsme se soupeřem hráli dobrou partii s rozdílem, že soupeř dokázal ze tří šancí skórovat. Náš tým si šancí vytvořil více, ale ani ty nejvyloženější neproměnil.




    Závěrem musíme pochválit pořadatelé za velmi dobře připravený turnaj, na kterým se neztratil ani náš tým z Chlumce, jenž z deseti přítomných celků obsadil páté místo.










Žádné komentáře:

Okomentovat