sobota 5. března 2016

Ročník 2009 na turnaji v Jaroměři

Na halový turnaj do Jaroměře  jsme jeli s kluky ročníku 2009 a mladšími. Sestava našeho týmu byla následující: Beliov Petr, Mlynář Lukáš, Zima Petr, Reil Lukáš, Kysilka Adam a Petrovický  Michal.


Solnice - FK Chlumec n.C  2:0

S vynikajícím  soupeřem a pozdějším suveréním vítězem turnaje jsme dlouhou dobu drželi bezbrankový stav. V brance nás několikrát podržel Zima a dobrou práci odváděla i obrana ve složení Mlynář, Petrovický a Beliov.  Postupem času  jasně lepší soupeř využil dvou zbytečných chyb v naší  obraně, které potrestal a po zásluze v utkání zvítězil. Po konci turnaje se prokázalo, že soupeř měl s naším týmem největší problém na turnaji, tedy alespoň výsledkově. 


FK Chlumec n.C  -  Třebeš 1:0

 Branka: Reil

V následujícím utkání jsme měli po celý zápas mírnou převahu, ale šance se nám nepodařilo v góly proměnit.  Rozhodnutí tak přišlo tři minuty před koncem zápasu z kopačky Reila.  Kluci se tak radovali z první výhry na turnaji. 


FK Chlumec n.C  -  FK Pardubice  0:5

 Se soupeřem z krajského města jsme začali velice slibně.  Nejprve Reil trefil pravou tyčku pardubické branky a za nedlouho  akorát, že tu druhou tyčku trefil Petrovický. To z naší strany bylo ovšem vše. Soupeř se rychle otřepal a poté naše borce začal přehrávat, což dokázal vyjádřit i gólově. 


FK Chlumec n.C - Jaroměř  8:0

Branky: 6x Reil, Kysilka, Petrovický 

Poslední zápas ve skupině jsme začali velice špatně a hned na začátku  jsme čelili pokutovému kopu ze strany domácích.  Domácí netrefili branku a náš tým poté předvedl kanonádu, kterou režíroval druhý nejlepší střelec turnaje Reil.  Premiérově se na turnaji trefil velký bojovník Kysilka a z penalty defenzivní štít Petrovický zapůjčený z Újezdu.

FK Chlumec n.C - Polička  0:6

Zápas o paté místo se nám moc nepovedl, kdy  měl soupeř i velké štěstí v koncovce. Náš tým si vytvořil také tři slibné příležitosti, které zůstaly nevyužity. Sportovně však  musíme uznat, že Polička zvítězila zcela zaslouženě. 


Chlumečtí kluci tak obsadili  v těžké konkurenci pěkné šesté místo, kdy jim  patří velká pochvala za bojovnost a nasazení. V turnaji byli tentokrát prostě i lepší týmy, kterým se ovšem díky svojí tréninkové morálce budeme postupně přibližovat !!!  Maximální pochvala poté patří i pořadatelům, který prokázali, že mají bohaté zkušenosti s pořádáním turnajů, kdy i tento proběhl na podtrženou jedničku.

Celkové umístění: 1. Solnice 2.Trutnov 3.Pardubice, 4.FC Hradec Králové  5.Polička  6.Chlumec n.C   7.Dobruška/Opočno   8. Třebeš   9.Nové Město n.M  10. Jaroměř

Jediným negativem turnaje je tak  kulich LM v sešívaných barvách.




Žádné komentáře:

Okomentovat