sobota 23. dubna 2016

V domácím prostředí jsme neprohráli

Druhý mistrovský turnaj se odehrál na našem fotbalovém hřišti v Chlumci n.C. Našimi soupeři byli  Hořice, Trutnov a FC Hradec Králové "B". Chlumecký dres v turnaji oblekli: Kříž, Zima, Volejník, Motyčka, Bambas, Mandát, Kymr, Věříš a Reil. 


FK Chlumec n.C - Hořice 8:0 (3:0)

Branky: Zima 2, Volejník 2, Motyčka, Kymr, Reil, Mandát


Kluci hned od prvních minut  soupeře přehrávali, kdy hořické zatlačili před jejich bránu.  Chlumečtí hráli s velkým nasazením a hlavně s velkou chutí.  Odměnou jim byli vstřelené góly, ale i pochvaly přítomných diváků.  Trenéři naopak ocenili několik pěkných kombinačních akcí, po kterých mladí fotbalisté rozebrali defenzivu soupeře, což vedlo až ke vstřelení branky. 


FK Chlumec n.C - FC Hradec Králové "B" 4:4 (2:2)

Branky: Mandát, Kymr, Motyčka, Zima

Se soupeřem z Hradce Králové jsme sehráli opět pěkné utkání.  Naši chlapci měli více ze hry a vypracovali si i více šancí. Ještě několik vteřin před koncem jsme vedli o jednu branku, ale velmi smolný gól pro nás znamenal s tímto soupeřem remízu. 


FK Chlumec n.C - Trutnov  2:2 (1:1)

Branky:  Volejník, Motyčka

Asi nejtěžší soupeř nás čekal poslední zápas, kterým byl celek Trutnova, jenž se prezentoval na tuto kategorii velmi důraznou, ale čistou hrou.  Zápas  pro nás začal nešťastnou tečí našeho hráče, která skončila za zády našeho branaře.  Naši hráči se touto smolnou brankou nenechali otrávit a vyrovnali. Soupeř nám druhý poločas opět odskočil, ale stěstí jsme měli nakonec i my. Důša zahrál průdký rohový kop před bránu Trutnova a tentokrát si míč do vlastní branky srazil hráč Trutnova. 


Závěrem lze dodat, že se kluci tentokrát prezentovali  pěkným výkonem za což je musíme pochválit.




Žádné komentáře:

Okomentovat