neděle 21. srpna 2016

Na turnaji v Pardubicích jsme obsadili druhé místo

Na turnaj do Pardubic  odcestovali reprezentovat FK Chlumec n.C:  Volejník, Motyčka, Zima, Kymr, Dašek, Slavík, Kříž Jan, a Najbrt.  Proti našemu týmu nastoupily celky FK Pardubice a.s., FK Pardubice 1899 a celek Slavoj Choltice, kdy s každým celkem jsme absolvovali zápas 2 x 15 minut.


FK Chlumec n.C - FK Pardubice a.s.  3:1 (1:1)

Branky: Slavík 2, Najbrt

Proti soupeři z Pardubic jsme podali velmi bojovný a koncentrovaný výkon, kdy jsme po odehráném vyrovnaném prvním poločasu začali postupně získávat i územní převahu, kterou jsme dokázali vyjádřit gólově. V několika případech náš tým podržel i golman Štěpa Volejník.  V prvním zápasu jsme tak získali skapl profi klubu z Pardubic.


FK Chlumec n.C - FK Pardubice 1899 2:5 (1:2)

Branky: Slavík 2

S dalším soupeřem z Pardubic jsme hráli v poli více  než vyrovnaný zápas a doufám si tvrdit, že jsme byli i o mnoho fotbalovější, což dokládalala například akce Důši Motyčky a Jirky Zimy, které tleskali všichni přítomní. Bohužel jsme se v zápasu tentokrát nevyvarovali hrubých individuálních chyb, které soupeř tvrdě  trestal a z těchto střílel góly.  My jsme si  vytvořili   také mnoho brankových příležitostí, ale naše šance končili ve většině případech na domácím golmanovi, který byl o dvě hlavy vyšší než naši kluci. Recept na jeho překonání našel pouze  agilní Péťa Slavík. 


FK Chlumec n.C - Slavoj Choltice 6:2 (5:0)

Branky: Zima 3, Slavík 2, Motyčka

Na závěr turnaje jsme se střetli s  velice nebezpečným týmem z Choltic, který předvedl velice dobré výkony v předchozích zápasech. Kluci  proti soupeři nastoupili s velkým respektem, ale k překvapení trenérů nedali tomuto soupeři sebemenší šanci a o výsledku rozhodli již v prvním poločasu. Duležitý v tomto zápasu bylo uhlídání nejlepšího hráče soupeře, ze strany Filipa Daška, Paťase Kymra a Důši Motyčky. Pěkné gesto přišlo ze strany Důši, který daroval vstřelený gól svoji mamině k narozeninám.
   Choltice však byli přece jen v něčem nepřekonatelní. Na turnaj dorazili ve značkovém oblečení a výbavou v barvách svého klubu. K vidění byly nádherná vycházková trička, soupravy, tašky atd.  K překvapení všech jim toto vybavení platil v plné výši klub. 

Za turnaj patří poděkování celému týmu starší přípravky, který sice prohrál jeden zápas v turnaji, z kterého si ovšem dokázal vzít ponaučení do dalšího zápasu, ve kterém zcela jasně  dominovali.  Celý tým  pozdravuje vého spoluhráče Filipa Kalu a přeje brzké uzdravení. Individuální cenu z turnaje NEJLEPŠÍ BRANKÁŘ získal Štěpán Volejník.

Žádné komentáře:

Okomentovat