neděle 11. prosince 2016

V Třebši jsme byli šestí

Halového turnaje v Třebši se zúčastnilo deset týmů. V pětičlené skupině jsme se střetli s celky Třebeš A, Olympia Hradec Králové, Holice, Polička. Na turnaji se v dresu Chlumce n.C tentokrát představili: I.Kříž,  Motyčka, Kymr, Kala, Kaloč, Dašek, Zima, Slavík, Volejník. 


FK Chlumec n.C - Třebeš "A"  0:6 

Proti domácím jsme dokázali  držet krok pouze do druhého gólu v naší síti. Poté soupeř náš tým jasně přehrával a zaslouženě zvítězil. My jsme dopláceli hlavně na velmi hrubé individuální chyby, které kvalitní soupeř tvrdě trestal.  Dalším obrovským rozdílem mezi  oběma týmy  byla hra obou golmanů. 


FK Chlumec n.C - Olympia Hradec Králové 1:2

branka: Zima

Proti Olympii, kterou v sezóně většinou porážíme jsme nastoupili velmi dobře a prvních pět minut jsme nepustili soupeře za půlku. V tomto tlaku jsme si vytvořili i několik šancí, ale tyto se nám boužel nepodařilo proměnit. Soupeř nás tak z první ani ne šance potrestal a ujal se vedení. Našim borcům se sice podařilo  vyrovnat, ale šest sekund před koncem jsme opět vytvořili nevídanou chybu a soupeři doslova darovali vítězný  gól. 


FK Chlumec n.C - Polička 2:1

branky: Kymr, Zima

Pokud chtěl náš tým pomýšlet na postup ze skupiny musel následující zápasy vyhrát. První tým, který nám stál v cestě byla Polička hrající Pardubický krajský přebor.  Zápas s Poličkou byl vyrovnaný, kdy jsme se nakonec  z vítězství radovali my a živili tak naději na postup. 


FK Chlumec n.C - Holice 5:1

branky: Kymr 2, Zima, Slavík, Volejník

Druhého zástupce Pardubického krajské přeboru jsme přejeli nečekaně hladce. Kluci úkázali větší touhu po vítězství, ale i větší fotbalovou kvalitu. 


FK Chlumec n.C -  Třebeš 07   1:0

branka: Zima 

V prvním zápasu finálové skupiny jsme se střetli  s dalším domácím celkem. Náši kluci si v tomto zápasu vytvořili dostatek gólových příležitostí, ze kterých jsme využili pouze jednu. Soupeře jsme, ale  do žádné šance nepustili a zaslouženě  vyhráli. 


FK Chlumec n.C - Nový Hradec Králové 0:3

Proti Novému Hradci jsme začali dost ustrašeně a po několika minutách se naše hra zmohla pouze na urputné bránění. Dopředu jsme vůbec nic nevymysleli, nepodařilo se nám podržet míč, či si pořádně přihrát. K tomu jsme opět vyrobili zcela zbytečné chyby, které kvalitní soupeř dokázal potrestat. 


FK Chlumec n.C -  Jaroměř  1:2

branka:Slavík

Proti Jaroměři jsme se ujali vedení, které jsme ovšem neudrželi.  Navíc jsme opět několik vteřin před koncem  inkasovali a z turnajem jsme se tak rozloučili zbytečnou prohrou. 



První halový turnaj v sezóně se nám moc nepovedl. Z deseti účastníků jsme obsadili šesté místo. Kluci od samotného začátku turnaje působili velmi ospalým dojmem. Dále jsme v zápasech postrádali od našich hráčů větší chuť po vítězství a o výsledek se více porvat.  Kluci prostě nepředvedli  svůj optimální výkon.

   

Žádné komentáře:

Okomentovat