pondělí 24. dubna 2017

Další mistrovský turnaj bez ztráty bodu

Za chladného počasí jsme odehráli další mistrovský turnaj v Hostinném v sestavě: Kříž, Dašek, Kala, Kaloč, Motyčka, Kymr, Brzek, Hála, Slavík, Špás a Volejník.  Našimi soupeři byli postupně kluci  z Vrchlabí, Javorky a Hostinného.


FK Chlumec n.C - Vrchlabí 2:0 (0:0)

Branky: Brzek, Kala

První poločas  s námi soupeř ještě držel krok. Naše defenzíva fungovala téměř bezchybně. Druhý poločas jsme naši převahu dokázali již vyjádřit i gólově a v zápasu jsme zaslouženě vyhráli.


FK Chlumec n.C - Javorka/Miletín 9:0 (1:0)

Branky: Brzek 2, Slavík 2,  Kala, Kymr, Hála, Dašek, Kříž

První poločas z naší strany byl dobrý, ale góly nepřicházeli. Druhý poločas jsme ovšem rozjeli brankostroj a soupeře jsme doslova přejeli. Pozitivem byl ovšem fakt, že se nám podařilo opět udržet čisté konto.


FK Chlumec n.C - Hostinné 5:3 (2:2)

Branky: Brzek 3, Kříž 2

Poslední zápas jsme odehráli taktéž v dobrém tempu. Po rychlém dvougólovém vedení nad soupeřem,  ovšem povolila naše pozornost a po dvou zbytečných chybách jsme soupeři doslova darovali vyrovnání. Druhý poločas kluci opět zapnuli a zápas zaslouženě vyhráli.


Pochvala pro všechny  kluky za odvedené výkony a rodičům za podporu.   Příště budeme hrát zápasy snad již v jarním počasí !!!

Žádné komentáře:

Okomentovat