sobota 6. února 2016

Kluci vezou bronz z Chvaletic

Kluci z mladší přípravky odjeli na turnaj do  nedalekých Chvaletic v oslabené sestavě. Ráno před odjezdem vystavila stopku horečka Zimičovi, Kuba Hála se vrátil dlouho z hor a Dan Špás o tomto víkendu nemohl.  Na poslední chvíli jsme si tak museli půjčit alespoň Petra Slavíka, a tak jsme měli pouze jednoho fotbalistu na střídání + malého Péťu Zimu.

Slavoj CHOLTICE -  FK CHLUMEC N.C  0:0 

Naši kluci soupeře nepustili vůbec na na naši polovinu, ale opět jsme hledali marně střelce. Trvalá převaha a odstřelovaní branky vedla pouze k nastřelení tyčky z kopačky Kříže. 


Baník CHVALETICE -  FK CHLUMEC N.C.  7:0 

I ve druhém mači jsme nenašli  střelce. Se soupeřem jsme hráli vyrovnanou partii, ale chvaletičtí  nám dali lekci z produktivity, kdy z brejků do naší sítě  sázeli jeden gól za druhým.  

FK PŘELOUČ - FK CHLUMEC N.C  1:3 

Branky: Motyčka 3x 

Třetí zápas nás mohl posunout do semifinále jen v případě výhry nad pořadatelským týmem. Zápas jsme zcela jasně ovládli, kdy jsme zlepšili obranou hru. V zápasu střelecky vynikl pravý bek Důša. 


Sokol PŘELOVICE - FK CHLUMEC N.C.   1:1  penalty 5:4

Branka: Slavík
Velkou smůlu jsme měli v semifinále. Soupeř se dostal v jednom případě za naši polovinu a centr si srazil nešťastně do branky náš golman.  Kluci celý zápas soupeře mačkali jako citrón, kdy chvílemi hra našeho týmu působila jako přesilovka sborné za dob největší slávy. Šance si kluci vytvořili na několik zápasů, ale střelecké trápení utnul až minutu před koncem Slavík.  Poté přišla na řadu penaltová loterie, kdy rozhodla ve prospěch Přelovic až sedmá série. Při podání rukou sice trenéři soupeře uznali, že jsme  byli jasně lepší, což byla ale slabá útěcha pro náš tým. 

FK KOLÍN - FK CHLUMEC N.C    0:0 

Ve stejném duchu pokračoval i zápas o třetí místo, kdy se hrálo opět  pouze na půlce FK Kolín, kteří pouze odkopávali míče od své branky. Naši kluci výborně kombinovali a na svou stranu si předváděnou hrou  získali i podporu většiny diváků včetně rozhodčího, který nad zahozenými šancemi z našich kopaček jen  nevěřícně kroutil  hlavou.    Rozhodovalo se tedy opětovně z pokutových kopů,  ve kterých  byl náš tým stoprocentní. Rozhodující pencli proměnil Motyčka a Ivča poslední penaltu chytl.  Kluci tak mohli oslavovat zisk bronzových medailí. 
Kluci se na turnaji rozehráli k dobrým výkonům. Škoda jen neproměněných šancí.  I když kluci měli na střídání pouze jednoho hráče prokázali, že mají dobrou fyzičku, protože ostatní týmy zcela jasně přehrávali, kdy soupeři našeho týmu ke konci turnaje   již sotva tahali nohy.




Žádné komentáře:

Okomentovat