neděle 14. února 2016

Pouze jedna prohra na turnaji v Moravanech, ale čtvrté místo

Na turnaj do Moravan na Pardubicku odjeli hráči FK Chlumec n.C ve složení: Kymr, Kříž, Volejník, Špás, Věříš, Zima Motyčka.  Systém turnaje byl, že hráli všechny družstva proti sobě a vítězem byl celek s největším počtem získaných bodů.

FK Chlumec n.C - ŽSK Třemošnice 2:2 
Branky: Zima 2

Do prvního zápasu jsme proti soupeři z krajského přeboru Pardubického kraje nastoupili vlažně, čehož soupeř dokázal využít a utekl nám do dvoubrankového vedení. Poté kluci zvýšili obrátky a po zásluze zápas vyrovnali. V závěru jsme dokonce sahali i po vítězství, ale i s remízou jsme byli nakonec spokojeni.

FK Chlumec n.C - Sokol Rohovládová Bělá 4:0
Branky: Volejník 2, Zima, Věříš

Jednoznačná záležitost našich barev. Kluci soupeřovi z nižší soutěže nedali sebemenší šanci.


FK Chlumec n.C -  Moravany 1:1 
Branka: Zima

Smolná remíza s domácím mužstvem v zápasu, ve kterém jsme soupeře přehrávali. Kaňkou tohoto zápasu bylo  agresivní chování domácího hráče Bakeše, který napadl našeho fotbalistu  úderem pěstí do obličeje v přerušené hře. Něco takového jsme ještě v této věkové kategorii nezažili. Hráč Moravan sice obdržel červenou kartu, ale na turnaji se později ještě obdobným způsobem předvedl.


FK Chlumec n.C -  MFK Chrudim 0:0


Proti silnému celku z Chrudimi jsme nastoupili velmi koncentrovaně. Náš tým měl sice mírnou převahu, ale soupeř vyrážel do nebezpečných protiútoků, takže remíza byla zasloužená.


FK Chlumec n.C -  Mnětice 2:1
Branka: Volejník 2

S dalším soupeřem z Pardubic jsme po celý zápas tahali za delší konec provazu a když už se zdálo, že vyhrajeme 1:0, soupeř nečekaně  necelou minutu pře koncem vyrovnal. Kluci se však s další remízou nespokojili a z kopačky Volejníka ihned odpověděli.

FK Chlumec n.C -  FK Pardubice 1:3 
Branka: Zima

Naše kluky v dalším zápasu čekal neporažený celek z Pardubic, který se stal vítězem turnaje. Naši  bojovníci sice ryhle prohrávali, ale nesložili zbraně a po zásluze vyrovnali.  Oba celky předváděli koukatelný fotbal, ve kterém nakonec rozhodli dvě velmi hrubé chyby chlumeckých, kterým se nepodařilo zpacifikovat nejlepšího střelce turnaje, jenž kluky nepřevyšoval výkony, ale svou výškou.


FK Chlumec n.C -  Luže 4:0
Branka: Věříš, Volejník, Kříž, Zima

Na závěr kluci předvedli povedený výkon, který vyjádřili i vstřelenými brankami.



     Celkem pěkný turnaj, který ovšem svým chováním pokazil domácí hráč  se kterým nedokázal zahnout ani jeho otec bývalý výborný profesionální fotbalista Bakeš, jenž ho nedonutil ani k tomu aby se omluvil hráči MFK Chrudim, kterého likvidačně a úmyslně  fauloval zezadu.  Pochvala ovšem patří pořadatelům, který jeho chování v závěru turnaje odsoudili.

    Naši kluci na turnaji prohráli pouze jednou, ale na bednu bohužel nedostali. FK Chlumec nakonec obsadil i tak pěkné čtvrté místo. 

  
 

Žádné komentáře:

Okomentovat