sobota 18. června 2016

Fotbalová rozlučka ml.přípravky

     Na fotbalovou  rozlučku dorazili všichni hráči mladší přípravky s rodiči a věrnými fanoušky, kteří je celou sezónu podporovali.  Trenéři se nejdříve rozloučili s kluky ročníku 2007, kteří přecházejí do starší kategorie.  Poté byli představeni kluci ročníku 2008 a 2009, kterým byla předána pomyslná štafeta v kategorii mladší přípravky. Všichni zúčastnění kluci převzali od trenérů památeční tričko přípravky s dalšími dárky. Nejvíce  však ocenili Štěpa Volejník, Ivča Kžíž, Dan Špás  a další bývalí příznivci sešívaných samolepku SPARTY Praha.  
      Na řadu přišel i fotbálek rodičů proti mladší přípravce. Rodiče byli samozřejmě po celý zápas lepším týmem, neboť předváděli kombinanční hru plnou fotbalové krásy. Hráči mladší přípravky se bohužel uchylovali k velmi tvrdé hře, která byla v některých případech za hranicí pravidel. Nepochopitelně se například nepískal faul zezadu na trénera Jirku Zimu ze strany mladého Reilose.  Těsně před koncem měla na hlavě vítězství rodičů  Pavlína Motyčková, která předvedla  nádhernou hlavičku, jenž skončila těsně vedle. V základní hrací době skončil zápas nerozhodně  a tak rozhodovala penaltová loterie, při které měli velké štěstí hráči přípravky.  Teď  vážně. Při fotbalu jsme si užili kopec srandy a rodiče se přesvědčili, že  jejich ovečky je mnohdy těžké nahánět. 
     Po sportu si kluci bouchli šampáňo (dětské) a následně jsme se všichni pustili do občerstvení, které přinesli rodiče dětí, za což jim patří velké poděkování.    Nakonec dopadl dobře i fotbal naší reprezentace a tak jsme mohli jít všichni spokojeně domů. 

Žádné komentáře:

Okomentovat