neděle 5. června 2016

Dobrý výkon mužstva v Bydžově

     Na turnaj ke kolegům do Nového Bydžova odjeli Kříž, Zima, Motyčka, Kymr, Reil, Věříš a  Volejník.  V   Novém Bydžovu jsme měli dva velice silné soupeře, a to Třebeš a FC Hradec Králové A. 


FK Chlumec n.C - FC Hradec Králové "A"  4:6 (0:3)

Branky: Volejník, Zima, Kymr, Reil

    Hned první zápas nás čekal nejsilnější tým celé soutěže. Kluci s tímto soupeřem tentokrát  nehráli ustrašeně jako tomu bylo v minulých zápasech.  V prvním poločasu jsme sice ještě několik slibných  šancí nevyužili, ale hra celého mužstva byla velmi dobrá.  Druhý poločas došlo z naší strany i  na koření  fotbalu, kterým byly góly v hradecké síti.   I když kluci prohráli, tak si zaslouží pochvalu, neboť zápas odjezdili na 100%. 


FK Chlumec n.C - Třebeš  12:1 (5:0)

Branky: Reil 4, Zima 3, Kymr 2, Věříš 2, Kříž

     Po povedeném prvním  zápasu jsme měli obavy, aby kluci v následujícím nepolevili.  Chlumečtí ovšem na soupeře nastoupili ihned od začátku velice soustředěně a pro přítomné  příznivce kulatého nesmyslu  připravili pěknou podívanou. Pěkné individuální akce střídali i velmi pohledné kombinace s gólovým zakončením.  Za zmíňku stojí čtyři góly z kopaček  benjamínka týmu Lukyna Reila (2009).

Žádné komentáře:

Okomentovat