neděle 29. května 2016

Domácí mistrovský turnaj zcela v naší režii

V neděli 29.5.2016 jsme byli pořadateli dalšího mistrovského turnaje krajského přeboru mladších přípravek. Do Chlumce n.C. přijely týmy z Hořic, Jaroměře a samozřejmě naši parťáci z RMSK Cidlina Nový Bydžov.  V turnaji se v dresu místního FK představili Kříž, Motyčka, Zima, Kymr, Volejník, Věříš, Hála a benjamínek týmu Reil.  Kluci si oblékli již tradičně svoje oblíbené dresy v chlumeckých barvách a šli na soupeře. 


FK Chlumec n.C - Hořice 13:3 (6:3)

Branky: Zima 4, Kymr 3, Věříš 2, Kříž 2, Reil, Volejník 

     Kluci měli celý zápas pod kontrolou. Dokázovali přenést, některé věci z tréninků do zápasové praxe, což těšilo hlavně  oba trenéry.  V koncovce, ale i při řešení přihrávek dokázali zvednou  hlavu a cíleně zakončit nebo  i některých případech nahrát lépe postavenému spoluhráči. Další naší obrovskou výhodou byla hra jeden na jednoho, ve které jsme soupeře jasně převyšovali a to i díky využití klamavých pohybů.  Zcela jasné a zasloužené vítězství  pro naše barvy. 


FK Chlumec n.C  - Jaroměř 15:3 (9:0)

Branky: Kymr 4, Hála 4, Zima 3, Reil 2, Věříš, Motyčka, 

      První poločas jsme nad fyzicky slabším soupeřem vyhráli  zcela jednoznačně, kdy se hrálo pouze na jednu branku. Druhý poločas po výměně soupeře kluci ovšem narazili na zcela jinou Jaroměř. Vyspělejší kluci z Jaroměře dokázali v osobních soubojích s našimi fotbalisty v pohodě držet krok k čemu přidávali i dost velkou porci fotbalovosti. Za stavu 2:3 pro Jaroměř si naši plejeři konečně uvědomili, že budou muset po všech stránkách zlepšit svůj výkon, což začali plnit. Nakonec čtyřmi brankami zápas opět zaslouženě otočili ve svůj prospěch a radovali se společně se svými  fandy z druhého vítězství. 


     Organizačně proběhl turnaj velmi dobře, za což patří poděkování i našemu rozhodčímu   J.Strnadovi, který odřídil všechna utkání.  Příkladní byli na rozdíl od jiných fandů  i naše fans, kteří kluci  příkladně podporovali.  Část fotek ze zápasu tentokrát pořídil Péťa Zima, takže když si někdo budete myslet, že jsou fotky nekvalitní, tak se mýlíte. Tyto fotky jsou totiž umělecké.  POCHVALA PRO CELÝ TÝM, VE KTERÉM MĚLI VŠICHNI  JEDNOTLIVCI  VELMI DOBRÉ AKCE.

    

Žádné komentáře:

Okomentovat