neděle 1. května 2016

Premiérové góly do sítě FC HK "A"

Hřiště  Na Háječku v Hradci Králové bylo svědkem dalšího kola krajských přípravek. V sestavě Chlumce n.C se tentokrát představil: Kříž, Kymr, Zima, Motyčka, Věříš, Volejník, Reil, Špás a Vondráček.  Prvním soupeřem našeho týmu byl domácí tým FC HK a ihned poté jsme změřili fotbalové dovednosti s týmem z Jičína.

FK Chlumec n.C - FC Hradec Králové "A"   11:4  (7:1)

Branky: Zima 3, Špás

     Chlumečtí nastoupili do prvního poločasu velmi ustrašeně. Asi následek pálení čarodějnic.  Našim chyběl pohyb a lepší bránění a hlavně bojovnost, která mohla na fotbalovějšího soupeře platit. K tomu se přidal i velmi bojácný a nerozhodný výkon našeho branaře.  Prostě kluci se první poločas zalekli zvučného jména soupeře a nervozita jim totálně svazovala nohy i ruce. 
     Druhý poločas  naši svěřenci odhodili stud a v probíhající sezóně sehráli s hradeckým áčkem  nejlepší poločas, který prohráli pouze 3:4, kdy se dá říci, že to bylo ještě smolně. Hradečtí byli sice opět fotbalovější,  ale naši pašáci tentokrát jezdili jak motorové myši. Žádný souboj nevzdali a hlavně v těchto byli i důrazní.  K tomu se nám vedly i brejkové situace, ze kterých jsme neustále ohrožovali soupeřovu bránu.  Těsně před koncem zápasu jsme dokonce sahali po bodu, kdy jsme nastřelili břevno hradecké branky.  Druhý poločas  byl i přes těsnou prohru velmi povedený. 


FK Chlumec n.C -  SK Jičín    7:2  (6:0)

Branky: Zima 2, Kříž 2,  Špás, Kymr, Motyčka


     Druhý zápas jsme díky výrazné výhře v prvním poločasu  v pohodě vyhráli, kdy se hrálo pouze na soupeřovu branku a bylo jen otázkou,  kolik se našemu týmu podaří vstřelit branek.  Druhý poločas jsme byli opět lepším týmem, ale zradilo nás zakončování v jasných brankových šancích. 


Dnešní turnaj jsme odehráli kromě prvního poločasu s domácími velmi slušně. I když jsme odešli poraženi od FC HK "A", tak se nám podařilo poprvé v sezóně tomuto  suverénímu týmu vstřelit branky, což je pozitivní pro další práci, neboť se kluci přesvědčili, že hrát se dá i se silným soupeřem.

Žádné komentáře:

Okomentovat