sobota 7. května 2016

Z Červeného Kostelce s plným bodovým ziskem

Do dalékého Červeného Kostelce jsme odjeli bez nemocného Kubíka Hály a brankáře Ivči Kříže, který byl na hudební soutěži (absolutní vítěz krajské kola ve hře na tahací harmoniku).   Naše barvy tak hájili: Volejník, Zima, Kymr, Motyčka, Věříš, Mandát, Špás, Bambas. V Kostelci  byli našimi soupeři  Javorka/Miletín, Červený Kostelec  a  FC Hradec Králové B. 


FK Chlumec n.C - Javorka/Miletín  7:1 (2:1)

Branky: Motyčka 3, Zima 2, Kymr, Špás

Naši kluci odehráli celý zápas s velkým nasazením  a hlavně kolektivně, kdy  soupeře po zásluze porazili. Když už se soupeř dostal na dostřel, tak dokázal tým podržet brankář Volejník. Náš tým našel ve svém středu dobrého zahrávače rohových kopů Důšu Motyčku, který dokázal z této pozice dvakrát skórovat. 

FK Chlumec n.C - Červený Kostelec 5:1 (3:1)

Branky: Věříš 2, Volejník, Zima, Kymr,

Na domácí jsme neměli z podzimu dobré vzpomínky, neboť nás zcela jasně porazili. Dnešní den jsme měli, ale vynikající defenzívu a soupeři jsme toho  směrem dopředu moc nedovolovali.   Dokázali jsme se vyrovnat i s velmi důraznou hrou fyzicky vyspělejších kluků. V tomto zápasu prokázal čuch na góly Jáchym Věříš, který byl ve druhém poločasu jediným střelcem.  Trenér ho ihned po zápasu přirovnal k Lafatovi, ale to se spletl, neboť Jáchym je prý Costa. Alespoň, že je to fotbalista z pořádného týmu, ve kterém má Jáchym vzor. 

FK Chlumec n.C - FC Hradec Králové 10:9 (1:8)

Branky: Zima 4, Kymr 2, Motyčka 2, Mandát, Volejník

První poločas byl z naší strany doslova strašidelný, kluci úplně upustili od své předváděné hry v předchozích zápasech. Na hřišti  chyběl našim borcům hlavně  pohyb a když dostali první dva góly ,kluci se totálně sesypali.  Druhý poločas to nevypadalo na přílišné zlepšení, neboť jsme rychle inkasovali a s naším týmem to  bylo špatné.  K obratu ovšem zavelel benjamínek týmu  Miky Mandát, který vstřelil gól pěknou střelou k tyči. To náš tým neskutečně nakoplo a soupeře doslova převálcoval. 


    Po turnaji v Červeném Kostelci jsem velice rád, že se nám turnaj na domácí půdě organizačně velmi dobře povedl a zároveň jsem litoval domácího trenéra, který byl na všechno sám.   Pochvala pro celý kolektiv, který  hlavně nezabalil poslední zápas s Hradcem a vývoj zápasu otočil ve svůj prospěch.  Hláškou turnaje byl pokřik trenéra  na s chutí hrajícího Špáse  "Dane prodej svoje kila".

Žádné komentáře:

Okomentovat