neděle 29. ledna 2017

Turnaj v Moravanech se nám výsledkově nepovedl

Na turnaj v Moravanech určený pro ročník 2006  jsme měli k dispozici pouze sedm hráčů, kdy kluky ročníku 2007 Kříže, Volejníka, Zimu, Kymra, Motyčku a Věříše doplnil pouze jeden hráč ročníku 2006 Kaloč. 


FK Chlumec n.C -  Ústí n.O.  1:1 
Branka (přihrávka): Volejník (Motyčka)

V prvním zápasu turnaje jsme soupeře z okresního města mačkali jako citron, ale střelecky jsme se nedokázali prosadit.  Soupeř se za celý zápas dostal pouze jednou k naší brance a hned trestal. Naši kluci pokračovali v tlaku a dosáhli, alespoň na vyrovnání, kdy tvrdou střelu Motyčky usměrnil těsně před golmanem do sítě Volejník.  Pro náš tým to byla zbytečná ztráta dvou bodů. 

 

FK Chlumec n.C -  Polička 0:2

Proti soupeři z Poličky jsme odehráli zcela vyrovnanné utkání, ve kterém jsme si vytvořili i dostatek příležitostí ke vstřelení gólů. Náš tým byl v koncovce na rozdíl od soupeře neúspěšný  a tak zaslouženě vyhrála Polička, která nám vrátila porážku z turnaje v Třebši. 


FK Chlumec n.C -  Moravany  1:3
Branka (přihrávka):  Zima

Proti domácímu celku jsme nastoupili s respektem, neboť kluci z Moravan v jehož dresu nastoupili i kluci z mladších žáků rozdávali  ostatním celkům velké příděli branek a naopak na celém turnaji pouze dvě inkasovali.  Kluci odehráli herně opět solidní utkání a nemuselo zůstat jenom u jedné vstřelené branky.  Prohra o dvě branky byla pro náš mladý tým přijatelná. 


FK Chlumec n.C -  Rybitví  3:0
Branka (přihrávka): Motyčka (Zima), Zima (I.Kříž), Kymr

S celkem z Rybitví jsme si poradili naprosto bez problémů.  Co lze vytknout našemu týmu je pouze to, že jsme soupeři měli nasázet více branek. 


FK Chlumec n.C -  Pardubičky  4:0
Branka (přihrávka):  Zima 3x, Kymr

Zápas s dalším zástupcem pardubického fotbalu se nám povedl nejen výsledkově, ale i herně.  Urostlejšího soupeře jsme nepustili do žádných šancí, kdy si  naopak naši kluci vytvořili dostatek šancí, které dokázali proměnit i v góly. Po tomto zápasu, tak naši kluci mysleli pořád na stupně vítězů a po předvedeném výkonu svému týmu věřili i trenéři. 


FK Chlumec n.C -  Chvaletice  0:1 
Branka (přihrávka):

V zápasu s Chvaleticemi jsme pokračovali v dobrém herním projevu a byli jsme podstatně lepší než náš soupeř.  Šance Zimy ovšem zastavilo břevno a tyčka chvaletické branky. Další šanci nevyužil Kříž a Kymr a tak přišel trest. Chvaletice hodili dlouhý aut před naší branku a jejich hráč se z voleje trefil úžasně. Byla to jediná střela Chvaletic na naši branku, ale byla gólová.   Po velmi dobrém výkonu tak naši svěřenci opouštěli hřiště velmi zklamaní. 


FK Chlumec n.C -  MFK Chrudim 0:3
Branka (přihrávka)

V posledním zápasu turnaje  jsme hráli se soupeřem z Chrudimi  a v případě výhry by jsme brali čtvrté místo v turnaji. Kluci byli ovšem velice zklámáni, že jsou již mimo boj o medaile a na jejich výkonu to bylo velice znát.  Chrudim nás tak bez velkých potíží zaslouženě porazila. 


Na turnaji v Moravanech jsme herně nezklamali, ale opět nás v mnoha případech zradila koncovka, kdy napak v některých případech jsme góly soupeřům doslova darovali.  V hale menšího rozměru, jsme ovšem měli velký problém i s kombinací, kdy kluci v některých případech chtěli  některé herní situace řešit zbytečně individuálně.  Přitom jasně  viděli i z vlastních akcí, že překonat obraný val soupeře lze i narážečkou  se spoluhráčem.  Závěrem si však musíme uvědomit, že kluci hráli s týmy, jejich hráči tvořili převážně kluci ročníku 2006, což je u dětí velmi znát.








Žádné komentáře:

Okomentovat