neděle 3. května 2015

Česká Skalice - 3.5.2015

Sestava FK Chlumec n.C : Kaloč, Kala, Motyčka, Firbacher, Reil,  Slavík, Zima, Pepa Volejník, Dašek

RSCM Rozkoš - FK Chlumec n.C  4:2
Branky: Reil 2x

Chlumečtí fotbalisté na soupeře nestačili a zcela zaslouženě prohráli. Výsledek je vůči našemu týmu ještě milosrdný, neboť domácí ještě nezpočet vyložených  šancí  neproměnili.


FK Chlumec n.C - FK Náchod  6:5 (po penaltách)
Branky: Reil 4x, Slavík
Penalty proměnili: Kala, Kaloč, Dašek

V tomto utkání byli chlumečtí kluci aktivnější, ale v defenzívě vytvářeli neuvěřitelné chyby, které dokázal soupeř trestat. O utkání tak nakonec rozhodovali až pokutové kopy, ve kterých měli naši hráči pevnější nervy, kdy rozhodující penaltu vstřelil Dašek.

FK Černilov - FK Chlumec n.C 4:1
Branka: Firbacher

Se soupeřem se v poslední době náš tým střetl již potřetí, kdy dva předešlé zápasy vyzněly zcela jasně v náš prospěch.  Jasná převaha a vstřelený vedoucí gól z kopačky Firbachera nasvědčovaly, že i tentokrát v zápasu budeme dominovat.  Soupeř se ovšem rychle otřepal a z brejkových situací  zápas zvrátil ve svůj prospěch.


    Zápasy tentokrát odtrénovali tatínkové Kala s Reilem, za což jim patří dík. Trenér Volejník s týmem jako správný srdcař  sice odjel, ale zdravotní problémy mu vystavily stopku. Trenérovi tak  přejeme brzké uzdravení.  Kluci tentokrát předvedli velmi nepovedené výkony. Čert vem výsledky, ale kluky tentokrát fotbal moc nebavil, působili velmi odevzdaným  a unaveným dojmem. Chyběla zde prostě radost z fotbalu.  Z týmu nesálal ani žádný týmový duch. Například počet přihrávek ve třech zápasech by se dalo spočítat na rukách.   Doufejme, že se kluci z těchto zápasů poučí a fotbal budou hrát zase s radostí.

Žádné komentáře:

Okomentovat