sobota 16. května 2015

TŘEBEŠ - 16.5.2015

Za účastí čtyřech týmu se na hřišti v Třebši sehrálo další kolo Costa krájského kola mladších přípravek. Náš tým z Chlumce tentokrát reprezentovali:

SESTAVA: Firbacher, Kala, Kaloč, Reil, Slavík, Dašek, Zima, Motyčka, Hála

FK CHLUMEC N.C  - TJ TŘEBECHOVICE  5:1 (2:0)
Branky: Reil 4x, Zima

Soupeř z Třebechovic sázel na obranu a rychlé brejky, ale naší obraně se obraný val soupeře podařil několikrát překonat.  Střelecky zazářil Matin Reil.


FK CHLUMEC N.C  - SOKOL TŘEBEŠ  3:2 (2:1)
Branky: Reil 2x, Slavík

V tomto zápasu vynikali hlavně oba golmani. Šance se střídali na obou stranách a náš tým byl nakonec o gól zaslouženě lepší.

FK CHLUMEC N.C.  - FC HRADEC KRÁLOVÉ "B"  14:4  (4:2)
Branky: Firbacher 4x, Reil 3x, Slavík 3x, Kala 2x,  Zima, Dašek

Tento zápas začal poněkud kuriózně. Kluci z obou týmů začali hrát fotbal, kdy až po několika akcích si všichni přítomní všimli, že něco na hřišti chybí. Byl to rozhodčí. Tento se po několika minutách dostavil a tak se hrálo již regulérně.  První poločas se ještě naším plejerům svoji převahu nepodařilo vyjádřit gólově, ale druhý spustili brankostroj. Čtyřikrát se z gólu radoval Fíra a hatriky přidali Reil se Slavíkem. 


    Kluci tento turnaj začali pořádným týmovým pokřikem a bojovný duch dokázali přenést i na hřiště.  Dokázali zabrat jeden za druhého a k tomu několikrát přidali i hezké fotbalové momenty a proto si z tohoto turnaje odváží plný bodový zisk.

Žádné komentáře:

Okomentovat