neděle 18. října 2015

Turnaj Chudonice 18.10.2015

Předposlední kolo krajských přípravek se odehrálo na hřišti v Chudonicích a soupeři našeho týmu byli  kluci z Jaroměře a Hořic.  Chlumecké dresy tentokrát navlékli: Kříž, Volejník, Motyčka, Vondráček, Bambas, Reil a Zima.


FK Chlumec n.C - Hořice  6:2 (2:2)

Branky: Zima 5, Volejník

První poločas byl  vyrovnaný.  Za zmínění stojí zahrání rohového kopu z kopačky Volejníka a gólová hlavička Zimy. V poslední minutě se prezentoval krásným přímákem Volejník, kdy se míč zastavil až  na břevně a tak se do druhého poločasu šlo za remízového stavu. Druhý poločas jsme zcela jasně ovládli a zápas jsme přesvědčivě vyhráli.



FK Chlumec n.C -  Jaroměř  2:5 (2:0)

Branky:  Volejník, Motyčka

S Jaroměří jsme sehráli zcela rozdílné poločasy. První poločas jsme jasně dominovali, ale bohužel jsme nevyužili více brankových příležitostí. Gólově se prosadili Štěpa s Důšou. Druhý poločas po výměně soupeře jsme se převážně  bránili výborné čtyřce soupeře. Kluci dlouho drželi vedení, ale nakonec se Jaroměři podařilo zlomit náš odpor a zápas rozhodli ve svůj prospěch.


Další kolo, které bude zároveň posledním se uskuteční na domácím hřišti v Chlumci n.C, kde se budou chtít kluci předvést svým fandům.

Žádné komentáře:

Okomentovat