sobota 10. října 2015

Turnaj Dobruška 10.10.2015

Do města F.L.Věka Dobrušky jsme odjeli v následujícím složení: Kříž, Volejník, Zima, Motyčka, Mandát a Hála.  Po příchodu do areálu jsme byli mile překvapeni. Dvě travnaté plochy a další tréninkové plochy s pěkným trávníkem a hlavně nové hřiště s umělým povrchem, prostě kvalitní  zázemí.


Rasošky/Josefov  -  FK Chlumec n.C  0:23 (0:15)

Branky: Zima 7x, Volejník 5x, Hála 5x, Mandát 3x, Motyčka 2x, Kříž

Proti soupeři si kluci s chutí zastříleli, kdy všichni naši  hráči včetně golmana vstřelili gól.  Hrálo se na jednu bránu čemuž odpovídá i skóre zápasu. 


Dobruška/Opočno  -  FK Chlumec n.C 9:4  (3:3)

Branky: Zima 2x,  Hála, Volejník

Do druhého zápasu nastoupili naši kluci po snadném vítězství velmi lehkovážně a než se rozkoukali prohrávali o dva góly.  Poté ovšem zapnuli a otočili vývoj utkání ve svůj prospěch, kdy si místy vytvořili drtivý tlak s dostatkem šancí, které zůstali ovšem nevyužity. Domácí poté v prvním poločasu dokázali z brejkové situace stav zápasu srovnat. Druhý poločas jsme nastoupili proti druhému domácímu a vyspělejšímu týmu. Se soupeřem jsme hráli 10 minut zcela vyrovnaný zápas a to na skóre (1:1). Poté jsme vytvořili několik zbytečných chyb a posléze jsme odpadli, čehož velmi dobrý soupeř využil.


Žádné komentáře:

Okomentovat