sobota 24. října 2015

Turnaj mladší přípravky v Chlumci n.C

Naši nejmenší fotbalisté se představili před početnou diváckou návštěvou na domácím pažitu v Chlumci, kde se střetli s vrstevníky z FC Hradec Králové  B  a  Sokola Třebeš.  Reprezentanti  chlumecké kopané vyběhli v následující sestavě: Kříž, Volejník, Zima, Motyčka, Hála, Věříš, Bambas, Nebeský a Reil.


FK Chlumec n.C - FC Hradec Králové B  8:5 (5:2)

Branky: Volejník 2, Motyčka 2, Hála, Kříž, Reil, Bambas

Kluci se chtěli předvést před svými nejbližšími a tak se nelze divit, že jim nohy svazovala nervozita. Hned na začátku zápasu po hloupých chybách jsme rychle prohrávali o dva góly  0:2. Chlapci však začali pomalu a jistě přebírat otěže zápasu a tento nakonec zcela jasně ovládli v poměru 8:5. Kluci předvedli jak bojovnost, tak i několik pěkných týmových a individuálních  fotbalových akcí. 


FK Chlumec n.C - Sokol Třebeš  3:8 (0:8)

Branky: Zima, Hála, Reil

Po prvním zápasu jsme šli ihned na druhý mač, ve kterém nás čekal čerstvý soupeř z Třebše. Proti velmi vyspělým klukům jsme první poločas tahali za kratší konec pomyslného provazu a soupeř nám uštědřil velkou lekci, kdy náš tým ještě v několika momentech podržel velmi dobrý Ivča Kříž.  Druhý poločas  jsme odehráli již dobře, ale z územní převahy se nám podařilo vstřelit pouze tři góly. Kluci se tak důstojně rozloučili se svými fandy, kterým předvedli děkovačku i se závěrečným pádem na zem. 


Závěrem chci poděkovat všem, kteří se aktivně podíleli na organizaci závěrečného turnaje krájského přeboru, který si troufám říci proběhl bez  větších problémů.


Žádné komentáře:

Okomentovat