neděle 6. listopadu 2016

V Chudonicích na výbornou

Turnajem na umělé trávě v Chudonicích jsme zakončili podzimní část sezóny.  V turnaji jsme nastoupili v sestavě: I.Kříž, Kaloč, Kala, Motyčka, Kymr, Dašek, Věříš, Slavík, Volejník a Zima. Do dnešního turnaje jsme do zálohy vysunuli Páťu Kymra, který v předchozích turnajích trenéry přesvědčil, že umí zahrát i na tomto postu a do útoku jsme posunuli Jířu Zimu. 


FK Chlumec n.C - Javorka/Miletín  10:0 (5:0)

Branky: Zima 4, Volejník 2, Kaloč 2, Slavík, Motyčka

Soupeře z Lázní Bělohrad a Miletína jsme tentokrát porazili zcela jednoznačně. Po celý zápas se hrálo na branku soupeře a jen výborní golmani v soupeřově týmu odvrátili větší debakl.  Kluci podali celkově velmi dobrý výkon a vytknout jim lze pouze neproměňování vyložených  šancí.  Na druhou stranu ovšem takový zápas našim klukům moc nedá, kdy jsme měli i obavy,  aby v následujícím zápasu nezačali proti velmi silnému soupeři  příliž vlažně.


FK Chlumec n.C - Nový Hradec Králové 3:2 (2:1)

Branky: Kymr, Slavík, Kaloč

Zápas velmi dobré úrovně nabídl duel mezi našimi  a hráči z Nového Hradce.  S aktuálním druhým týmem tabulky se nám v této sezóně ještě nepodařilo vyhrát, ale tento zápas jsme tuto špatnou bilanci prolomili. Kluci hráli  velice zodpovědně a pozorně a hlavně bojovali jeden za druhého.  Klíčovým byly i vyhráné souboje našich  kluků, kteří byli důraznější v osobních soubojích. K tomu se nám podařilo předvést i několik fotbalových akcí, kterým jsme rádi i s přítomnými fandy zatleskali. Za zmíňku stojí určitě nádherná branka z kopačky Míši Kaloče, kterou korunoval svůj dnešní povedený výkon.  Trenéry však těšilo hlavně to, že to bylo po nacvičené akci z tréninku po našem autu. Nejhezčí akci zápasu poté předvedli Péťa Slavík s Jirkou Zimou, kteří pěknou souhrou vyřadili ze hry tři hráče soupeře a které chybělo pouze gólové zakončení.  Zápas jsme mohli několikrát zcela rozhodnout, ale proti byl buď golman hostí nebo naše nepřesná koncovka. Defenziva týmu ovšem dnes fungovala velice dobře i s golmanem Ivčou Křížem, kdy jsme hradecké hráče téměř do žádných šancí nepustili. Pochvala patří úplně všem hráčům, kteří podali vynikající a téměř bezchybný  týmový výkon.  Troufám si tvrdit, že to byl jeden z nejlepších  podzimních výkonů našeho týmu.


Žádné komentáře:

Okomentovat