čtvrtek 3. listopadu 2016

V předehrávce nám dal FC Hradec Králové lekci

Na žádost  soupeře jsme předehráli  mistrovský zápas již ve čtvrtek na UMT v Chudonicích, kde jsme nastoupili v sestavě: Firbacher, Kala, Kaloč, Kymr, Motyčka, Zima, Dašek, Reil, Věříš, Volejník a Slavík.

FK Chlumec n.C - FC Hradec Králové  3:15 (1:7)

Branky: Reil 2, Zima

Soupeř z Hradce přijel s nejsilnější sestavou, ale i tak jsme zápas hraný výjmečně 2x 25 minut začali velmi dobře. Klukům z Hradce jsme byli vcelku vyrovnaným soupeřem. Dokonce jsme šli z kopačky Jirky Zimy do vedení. Těsné vedení 1:0 jsme drželi až do 19 minuty prvního poločasu. V této době jsme měli i možnost vedení navýšit, ale v dalších šancích neuspěl Zima a Reil. Na druhou stranu však naše šance držel v brance velmi dobrý Fíra.   V inkriminované 19 minutě kluci z Hradce vyrovnali a následně přidali i druhý gól.  Nevím co se s našimi chlapci poté stalo, ale přišel jejich naprostý kolaps.  Kluci začali být velmi nervózní, báli se hrát a vyráběli jednu chybu za druhou, čehož  velmi kvalitní soupeř využil a zatížil naše konto dalšími pěti góly v posledních pěti minutách prvního poločasu. 
Druhý poločas jsme začali opět velmi špatně, kdy nám soupeř gólově odskočil a hrál velmi pohledný a sebevědomý fotbal, založený na fyzické kondici a velmi dobré práci s míčem.  Dva góly, které vstřelil Reilos už jen mírnili zasloužené vítězství našeho dnešního soupeře, kterému jsme byli vyrovnaným soupeřem pouze 19 minut v první polovině utkání.  V dresu  hostí nás zaujal svým výkonem  Kulič.  I když jsme dostali velkou lekci, myslím si, že to byla pro naše kluky obrovská zkušenost, neboť s takto silným soupeřem, mnoho z nich ještě nehrálo.

Žádné komentáře:

Okomentovat