neděle 30. října 2016

Kluci předvedli na Olympii velmi solidní výkony

Po minulém víkendu jsme zájížděli opět do Hradce Králové, kde jsme se tentokrát představili na hřišti Olympie Hradec Králové. Do sestavy se vrátil Dan Špás, ale po cyklovýletu s taťkou vypadl Filip Dašek.  Za Chlumec n.C nastoupili: I.Kříž, Špás, Kala, Kaloč, Motyčka, Zima, Kymr, Slavík, Věříš, Volejník a Hála. 


FK Chlumec n.C - Olympia Hradec Králové  3:1 (0:0)

Branky: Zima, Volejník, Hála

     Soupeř tentokrát nastoupil k zápasu s několika velmi vyspělými kluky a tak jsme měli obavu, aby naši kluci neměli z těchto příliš velký respekt.  Naši borci však bojovali velmi obětavě a domácí tým přehrávali i po fotbalové stránce. První poločas se však našemu týmu nepovedla převaha na hřišti ještě vyjádřit gólově. 
     Druhý poločas jsme pokračovali  v dobrém výkonu, ale bohužel to byl soupeř, který udeřil jako první. Naši hráči ovšem pokračovali velmi dobře a vývoj zápasu otočili ve svůj prospěch. Kluci v zápasu předvedli několik velmi povedených akcí a hlavně hráli s velkou chutí. 


FK Chlumec n.C -  Javorka/Miletín 4:1 (3:1)

Branky:  Hála, Zima, Kymr, Špás

    Druhý zápas naši chlapci hráli opět  velmi solidní fotbal, kdy tentokrát předvedli i několik  velice povedených fotbalových akcí, které vedly ke vstřelení gólu. Kdy i trenér soupeře v jednom případě pochvalně naším klukům zatleskal.  Škoda jen, že se nám nepodařilo více akcí dotáhnout do gólového konce.  


FK Chlumec n.C -  Nová Paka 9:4 (5:4)

Branky: Kymr 3, Motyčka 2, Volejník 2, Zima, Slavík, 

     První poločas se chlumečtí se soupeřem střídali ve vedení, kdy naši borci nakonec zápas zlomili ve svůj prospěch a to zcela zaslouženě. Kluci byli totiž zcela jasně fotbalovější, kdy soupeř střílel góly hlavně z brejkových situací. 
     Druhý poločas se hrál již zcela podle našich not, kdy kluci dokázali svoji herní převahu vyjádřit i gólově. 

     
FK Chlumec n.C -  Nová Paka 6:5 (2:5)

Branky: Zima 2, Slavík 2, Kymr, Kala

     Po turnaji jsme ještě dohrávali mistrovský zápas s Novou Pakou, který se neuskutečnil v Hořicích.  První poločas se naším svěřencům vůbec nepovedl. Kluci nastoupili do zápasu velmi vlažně a bez pohybu. Navíc přestali hrát týmově, kdy většina našich hráčů zbytečně vymýšlela a hrála až moc na sebe, což vedlo k chybám, které soupeř nemilosrdně trestal.  Až na konci poločasu jsme se vrátili k naší hře a výsledek se nám podařilo zkorigovat. 
     O přestávce jsme nemuseli klukům ani moc domlouvat, neboť sami poznali, že hráli špatně a hlavně věděli i proč. První poločas pro nás byl tak velkým ponaučením.  Druhý poločas naš tým již opět předváděl kvalitní výkon a zcela zaslouženě zápas otočil ve svůj prospěch. 


    Chlumecká starší přípravka v dnešním turnaji až na jeden nepovedený poločas předvedla velmi povedené výkony, které byly podloženy velmi obětavým  a bojovným stylem hry, ke kterému se nám místy podařilo přidat i fotbalovost.  Vytknout našim hráčům lze snad  jen to, že se málo snažili zakončovat.   Pochvala pro všechny hráče za předvedené výkony, i když vždy to může být lepší.  Na druhou stranu nás dnes neprověřil žádný tým z první trojky, za kterou se držíme nadále na čtvrtém místě.


Žádné komentáře:

Okomentovat