neděle 2. října 2016

V Lázních Bělohrad jsme byli stoprocentní

Chlumečtí kluci odjeli do Lázních Bělohrad ve složení: Volejník, Kymr, Kaloč, Kala, Zima, Dašek, Špás, Slavík, Věříš.  V dnešním turnaji nám chyběl filharmonik  Kříž, který jel reprezentovat Chlumec v hudebním odvětví. Zranění ruky vystavilo stopku Motyčkovi a zdravotní komplikace nedovolili odcestovat Tomáši Váňovi.     Byli jsme tak napnutí zda-li kluci i ve slabším složení dokáží navázat na výborně odehraný turnaj v domácím prostředí. 


FK Chlumec n.C - Hořice 5:0 (4:0)

Branky: Zima 2, Věříš 2, Špás

Naši borci toho soupeři z Hořic moc nedovolili, kdy se většina zápasu  odehrála  na jejich polovině, kde se snažili urputně krotit naše útočné choutky.  Trenéry však netěší pouze vítězství v zápasu a velmi dobrá defenzíva, ale hlavně velmi dobré kombinace, po kterých se nám podařilo vstřelit góly. V několika případech kluci předvedli doslova ťukec až do prázdné branky, kdy  oko fotbalového fandy si přišlo a své. 


FK Chlumec n.C - Javorka/Miletín 9:2 (1:0)

Branky: Špás 3, Slavík 2, Věříš 2, Zima, Kala


První poločas jsme opět vytvořili na branku soupeře velký tlak, který jsme tentokrát nedokázali vyjádřit gólově. Kluci ovšem opětovně předváděli velmi kvalitní výkony, kdy několik jejich vyložených šancí zastavili tyčky a břevno branky našeho soupeře. Druhý poločas nás soupeř trochu zaskočil a po naší chybě vyrovnal.  S chlumeckými kluky to ovšem neotřáslo a na vstřelený vyrovnávací gól odpověděli brankostrojem,  na kterém nemají podíl pouze střelci, ale i hráči, kteří branky vymysleli.  Péťa Slavík  se například několikrát předvedl i jako výborný nahrávač. 


FK Chlumec n.C - Jičín 5:4 (4:2)

Branky: Zima 2, Slavík 2, Kala 


Ihned po druhém zápasu jsme nastoupili k utkání s velmi silným soupeřem z Jičína. Kluci nastoupili a na začátku měli ze soupeře až zbytečný respekt. Soupeř se ujal vedení, ale to naše kluky spíše nabudilo, kdy začali hrát opětovně výborný fotbal a soupeře z Jičína začali přehrávat. Výsledek zlepšené hry našeho týmu vedlo i k vypracovaným gólům, po kterých si kluci vyslechli zasloužený potlesk diváků. Jičín tentokrát vychytal náhradní gólman Štěpán Volejník, který několikrát důležitými zákroky podržel své spoluhráče.  Druhý poločas proti nám nastoupili kluci, kteří svou vyspělostí připomínali spíše tým mladšího dorostu, ale naši kluci si už vítězství vzít nenechali.  


Závěrem je nutné  hlavně pochválit kluky za jejich přístup k zápasům. Trenéři jsou rádi, že si jejich ovečky dokáží již některé fotbalové věci z tréninků přenést do zápasů, což je velmi důležité. Opětovně ovšem připomínáme, že přijdou i lepší soupeři a tudíž i těžší zápasy, ve kterých se ukáže naše skutečná kvalita. 








Žádné komentáře:

Okomentovat