sobota 8. října 2016

Konkurovat už dokážeme i nejlepším týmům

K dnešnímu turnaji jsme odjížděli v oslabené sestavě, neboť chyběl obránce Důša Motyčka, Filip Dašek a Jáchym Věřiš. V sestavě  nastoupili: I.Kříž, Špás, Kaloč, Kala, Zima, Kymr, J.Kříž, Volejník a Slavík.  Po velmi dobrých výkonech  z předchozích turnajů jsme byli plní očekávaní zda-li kluci budou konkurovat i velmi silným hradeckým týmům.


FK Chlumec n.C - FC Hradec Králové 4:5 (2:2)

Branky: Volejník 2, Slavík, Zima

V prvním poločasu jsme hráli opravdu výborně. Pozorně jsme bránili a vyráželi do rychlých protiútoků. První gól padl do hradecké sítě po přihrávce  Péti Slavíka a zakončovatele Štěpána Volejníka. K překvapení všech přítomných jsme dokonce šli do dvoubrankového vedení, kdy tentokrát neziště Štěpánovi Volejníkovi před branku přihrál Jirka Zima. Škoda, že jsme ovšem slibný náskok neudrželi, přičemž jsme měli i obrovskou smůlu, neboť jsme si vyrovnávací gól vstřelili těsně před koncem poločasu vlastní. Druhý poločas byl soupeř fotbalovější, ale naši kluci o to více bojovnější. Soupeř nakonec se štěstím vyhrál o jeden gól, kdy dva naše góly ve druhém poločasu přidali Péťa Slavík a Jirka Zima . 
I přes prohru jsme museli kluci pochválit, neboť se suverénem soutěže jsme drželi krok a nic jim nedarovali zadarmo. 


FK Chlumec n.C - Javorka/Miletín  11:0 (6:0)

Branky: Volejník 3, Slavík 2, Zima 2, Špás 2, Kymr, I.Kříž

Z Javorky se stává náš oblíbený soupeř, protože i tentokrát jsme na něj vyzráli a to ještě suverénějším způsobem, než v minulých zápasech. První tři góly a hatrick v zápasu zaznamenal Štěpa Volejník, kdy na první gól dnešnímu bomberovi nádherně přihrával  Míša Kaloč. Po dvou gólech v zápasu přidal Péťa Slavík, kdy mu na góly nahráli Jirka Zima a Ivča Kříž.  Ivča Kříž poté asistoval i u gólu Jirky Zimy, který se trefil taktéž dvakrát.  Dva góly rovněž vstřelil Dan Špás v dnešním zápasu zaskakující v obraně.  Pěknými trefy do sítě hostujícího celku se v zápasu ukázali i Páťa Kymr, který ve středové řadě  musel nahradit  nemocného Dášu a golman Ivča Kříž, jenž nastoupil do pole.


FK Chlumec n.C - Nový Hradec Králové 2:3 (1:2)

Branky: Slavík 2

Třetí zápas jsme nastoupili proti soupeři, který nám při posledním zápasu uštědřil zatím největší debakl. Kluci se tentokrát soupeře nezalekli a s fyzicky velmi vyspělými kluky zahráli výborný zápas.   Kluci se hlavně dokázali vyrovnat i s velmi tvrdou hrou kluků z Hradce, kteří se prezentovali několika likvidačními fauly zezadu, kterými zastavili několik naších slibných šancí. Naši kluci ovšem dokázali v osobních soubojích taky přitvrdit, kdy oporou zadních řad byl hlavně Filip Kala, kterému kryli záda Dan Špás a Míša Kaloč, který prozatím odehrál svůj nejlepší zápas co se obraných úkolů týče.  Přes dobrý výkon jsme ovšem v zápasu prohráli nejtěsnějším rozdílem.  Dvě naše branky v zápasu zaznamenal opět s chutí hrající Péťa Slavík.  Velmi pěkným přímákem se prezentoval Fíla Kala.    


V turnaji jsme sice dvakrát prohráli nejtěsnějším rozdílem, ale i tak jsme s předvedeným výkonem kluků spokojeni, neboť si  tito dokázali, že  vyrovnanou partii můžou hrát i s hradeckými týmy. Škoda jen, že jsme nemohli do turnaje nasadit plnou sestavu. 



Žádné komentáře:

Okomentovat