neděle 23. října 2016

Na Háječku střídavě oblačno

Na hradecký  Háječek jsme odjeli téměř v kompletní sestavě. Chyběl pouze Dan Špás, kterého nahradil Kuba Hála. Barvy Chlumce n.C proti silným soupeřům z Jičína, Nové Paky a FC Hradec Králové hájili: Kříž, Kymr, Kala, Kaloč, Motyčka, Zima, Dašek, Slavík, Volejník, Věříš a Hála. 


FK Chlumec n.C. - Jičín 6:7 (3:5)

Branky: Kala 2, Hála, Zima, Volejník, Kymr

První poločas nás soupeř sice fotbalově převyšoval, ale my jsme dokázali   hrozit z brejkových situací, ze kterých jsme byli velice nebezpeční.  V prvním poločasu tak byl hlavní rozdíl mezi námi a Jičínem v proměňování šancí a ve vytváření zbytečných chyb v defenzívě.   
Druhý poločas  přišlo z naší strany velké zlepšení, kdy jsme soupeře zatlačili do defenzívy a zaslouženě jsme i proměnili tři naše šance a ujali se  vedení v zápasu. Těsně před koncem ovšem polevila naše koncentrace a dovolili jsme soupeři dvakrát skórovat, čímž jičínští hráči otočili celkový vývoj zápasu. 


FK Chlumec n.C. - Nová Paka/Stará Paka 6:3 (3:2)

Branky: Zima 4,  Slavík 2 

V boji o čtvrté místo v tabulce se naši kluci vytáhli a soupeře fotbalově přehráli, kdy i některé akce byly velmi fotbalové. Tým Nové Paky měl ve svém středu sice jednoho velmi dobrého hráče, ale naše obrana ho  téměř k ničemu nepustila.  Po prvním poločasu jsme ještě ve druhém naše vedení navýšili a zaslouženě soupeře obrali o všechny body. 


FK Chlumec n.C. - FC Hradec Králové 2:9 (1:5)

Branky: Slavík, Kříž

Míša Kaloč sice vyhrál losování o míč, což se pro naše hráče neukázalo jako výhoda, neboť ihned po rozehře jsme nabídli  hradečákům gól na zlatém podnosu. Kluci z Chlumce  poté působili zakřiknutým dojmem, čehož soupeř v prvním poločasu využil  a naše borce v pohodě porazil.  
Druhý poločas přišlo herní zlepšení, ale na tentokrát to na  vynikajícího soupeře bohužel nestačilo. 


Závěrem lze dodat, že byla velká škoda, že jsme v úplném závěru přišli o výhru z druhým týmem soutěže Jičínem. Klukům nelze upřít snahu o fotbalovost a bojovnost v zápasech, ale některé situace se musíme naučit řešit například i nekompromisním odkopem od brány a ne zbytečným vymýšlením, kterým nabízíme  soupeřům šance. Pochvala patří klukům na předvedený výkon proti celku Nové Paky.

Žádné komentáře:

Okomentovat