neděle 16. října 2016

Výsledkově slušně, ale herně se nám nedařilo.

Do Hořic jsme jeli ve složení: I.Kříž, Kala, Kaloč, Motyčka, Kymr, Zima, Volejník, Slavík a Věříš.  V turnaji byli našimi soupeři celky domácích Hořic, Olympie Hradec Králové a FC Hradec Králové.


FK Chlumec n.C - Hořice  5:2 (5:1)

Branky: Slavík 4, Věříš

Domácí celek jsme výsledkově sice přejeli a to hlavně díky střelecké potenci Péti Slavíka, který v prvním poločasu  zaznamenal 4 branky.  Herně se nám ovšem moc nedařilo. Hlavně v defenfivní činnosti jsme vyráběli jednu chybu za druhou, což bylo zapříčeněno hlavně špatnou rozehrávkou zezadu.  Druhý poločas se nám navíc přestalo dařit  proměňovat vytvořené brankové příležitosti.  Spokojeni tak můžeme být pouze s výsledkem. 


FK Chlumec n.C - FC Hradec Králové  3:6 (1:3)

Branky: Slavík 2, Kymr

S hradeckým celkem  jsme se snažili herní trápení překonat větší bojovností, což se nám do jisté míry i dařilo.  Od soupeře jsme ovšem inkasovali  zbytečné góly, kdy jeden byl z poloviny hřiště od golmana, který se ovšem trefil přímo do růžku Ivčovi branky.  Druhý gól do naší sítě padl po velmi nešťastné teči našich hráčů a třetí jsme si dali doslova sami, kdy si naši hráči dávali přednost před brankou, kdo odkopne míč.  I když jsme inkasovali od soupeře šest branek, měli jsme dostatek brankových příležitostí, aby jsme zápas otočili nebo alespoň více zdramatizovali. Dnes nám to ovšem do branky moc nepadalo. 


FK Chlumec n.C - Olympia Hradec Králové 5:4 (2:3)

Branky: Slavík 2, Zima, Kymr, Volejník

S druhým hradeckým celkem  jsme hráli vyrovnanou partii, ale opět jsme se nevyvarovali chyb s rozehrávkou od vlastní brány, díky které se soupeř dostával do vyložených příležitostí, které si nemusel vůbec vypracovávat.   Naši kluci se v koncovce opětovně trápili, kdy navíc soupeři zachytal i velmi dobře golman.  Silou vůle jsme nakonec vítězství urvali, ale herně to nebylo stále ono. 


Trenéři s diváky byli poslední tři turnaje namlsáni herním stylem, kterým se prezentovala naše starší přípravka. V Hořicích se nám, ale bohužel herně příliš nedařilo. Velké chyby při rozehrávce, zhoršená činnost při bránění a neproměňování šancí, ale i podstatně menší celkové nasazení měly za následek, že naše hra neměla potřebnou kvalitu. Na druhou stranu se nám výsledkově turnaj celkem povedl, což ale pro  trenéry není to nejdůležitější.


Žádné komentáře:

Okomentovat