sobota 24. září 2016

Body zůstaly doma

Na domácím trávníku nastoupili: Kříž I., Kymr, Motyčka, Kaloč, Kala, Zima, Dašek, Slavík, Volejník, Hála a Věříš.   Soupeři našeho týmu byli Olympia Hradec Králové, Nová Paka/Stará Paka, Javorka/Miletín. Naši kluci měli ze soupeřů velký respekt, neboť s Hradcem a Pakou již jednou prohráli a to vysokým rozdílem. Na druhou stranu byli naši borci odhodláni tuto bilanci srovnat, neboť na domácím hřišti se neprohrává.  


FK Chlumec n.C - Olympia Hradec Králové   4:2 (3:1)

Branky: Slavík, Dašek, Věříš, Zima

Zápas proti Hradci naši hráči odehráli s velkým nasazením. Skóre zápasu otevřel a nové sítě pokřtil neúnavný Péťa Slavík.  Po samostatné akci navýšil naše vedení Filip Dašek a třetí hřebíček do hradecké rakve zatloukl Jáchym Věřiš, který v  tvrdém souboji přehlavičkoval golmana hostí. Soupeř sice druhý poločas snížil naše vedení, ale pojistku pod naše vítězství dal přesnou střelou k tyči Jirka Zima.  Velmi dobrou týmovou hrou jsme tak  zcela zaslouženě porazili dobrého soupeře, který  chvílemi působil velmi bezradně, přestože ve svém středu měl vynikající hráče. 


FK Chlumec n.C - Nová Paka/Stará Paka   9:3 (6:0)

Branky: Hála 2, Kaloč 2, Slavík 2, Zima, Dašek, Motyčka

Soupeři z Paky jsme chtěli vrátit porážku z hradeckého Háječku a cíl jsme začali ihned plnit. Skóre zápasu po krásné spolupráci s Péťou Slavíkem otevřel Jirka Zima. Poté se po krátké odmlce v chlumeckém dresu prosadil navrátilec do sestavy Kuba Hála.  Poté vrátil gólovou nahrávku Peťovi Slavíkovi Zimič a po střele Péti se šli kluci opět radovat z gólu. Další pěknou  akci předvedli Kuba Hála, který předložil nezištnou přihrávku pro Důšu Motyčku, jehož střela byla gólová. Naštěstí jí viděl i jeho bratranec Finěk hájící dres FC Hradec Králové "17", který si tak mohl vzít mustr.  V prvním poločasu se trefil ještě Filda Dašek a dnes s chutí hrající Míša Kaloč, jehož druhý gól byl vystávní, neboť nachytal na švestkách golmana hostí střelou z vlastní poloviny.  Jeden ze soupeřových hráčů na konci zápasu dostal blikanec a poznal jak naši kluci drží při sobě.


FK Chlumec n.C - Javorka/Miletín 6:1 (3:1)

Branky: Volejník 2, Slavík, Věříš, Hála, Zima

Poslední zápas jsme sehráli se soupeřem, se kterým jsme se prozatím nestřetli. Tým Javorky sice kladl odpor, ale naši kluci navázali na velmi dobré výkony z předešlých zápasů a soupeře opět velmi pozornou a důraznou  hrou téměř k ničemu nepustili. První branku po výborném napadání vsítil Péťa Slavík. Další zářez poté přidal po pěkné přihrávce opory zadních řad  Filipa Kaly s přehledem Věříš. Střelecky se poté prosadil Štěpa Volejník, který prokázal velmi dobrý výběr místa po střele Jirky Zimy.  Svoji druhou branku v zápasu poté přidal opět Štěpán Volejník. Po přihrávce Páti Kymra se přesně k tyči trefil Kuba Hála a účet zápasu po narážečce s Filipem Kalou uzavřel tvrdou střelou z dálky Jirka Zima. 


Dnešní turnaj ukázal, že si kluci ročníku 2007 začínají  zvykat na odlišnou náročnost  hry ve starší přípravce, kdy jim jdou zkušenější parťáci příkladem. Dnešní turnaj jsme zvládli na jedničku, ale určitě nemůžeme usnout na vavřínech. Jen tvrdá práce totiž povede ke stále lepším výsledkům.  Za starší přípravku děkujeme klukům Kárnikovým za pomoc při pískání zápasů a administrativou s tím spojenou a Milanu Černému, který naučil kluky nový týmový pokřik a byl suprovým hecířem naši skvělé party.

Žádné komentáře:

Okomentovat