neděle 11. září 2016

Druhý mistrovský turnaj a zlepšený výkon mužstva

V tropickém teplu náš tým čekali těžcí  soupeři, kterými byli FC Hradec Králové, SK Jičín a Nová Paka. Za Chlumec v utkáních nastoupili: Kříž I, Kymr, Motyčka, Kaloč, Zima, Dašek, Volejník, Věříš a Slavík. 


FK Chlumec n.C. - Jičín 3:2 (1:1)
Branky: Volejník, Slavík, Dašek

Proti výbornému soupeři, který nás před týdnem porazil v domácím prostředí jsme nastoupili velice koncentrovaně. Kluci velmi dobře a pozorně bránili a byli silní v osobních soubojích.  Velmi sebevědomě působil v brance i Ivča Kříž, který předvedl několik výborných zákroků.  V prvním zápasu, tak kluci získali velice cenný skalp. 

FK Chlumec n.C. - Nová Paka 2:6(1:2)
Branky: Věříš, Slavík

Ke druhému zápasu jsme byli nuceni nastoupit po chvíli co jsme dohráli fyzicky náročný zápas s Jičínem. Na našich hráčích byla sice znát únava z předešlého zápasu, ale v poli jsme hráli se soupeřem zcela vyrovnanou partii. Soupeř  byl narozdíl od  nás velice  efektivní v koncovce.  Ke konci zápasu již našim zřetelně docházeli síly čehož  soupeř využil. 

FK Chlumec n.C. -  FC Hradec Králové 2:6 (1:2)
Branky: Volejník, Zima

S hradeckým soupeřem jsme první poločas byli zcela jasně  lepším týmem, ale v koncovce se nám bohužel nedařilo. Druhý poločas jsme již tahali za kratší konec provazu, ale ani tak jsme herně nezklamali.


V dnešním turnaji kluci odvedli v poli dobrý týmový výkon. O lepší výsledky nás dnes připravila špatná koncovka.

Žádné komentáře:

Okomentovat