neděle 4. září 2016

První mistrovský turnaj v Jičíně nám nevyšel

Na první mistrovský turnaj do Jičína odjeli všichni hráči, kteří se pravidelně účastní letní přípravy : Kříž I., Kříž J., Kaloč, Kymr, Motyčka, Špás, Zima, Dašek, Volejník, Slavík, Věříš.  Našimi soupeři měly být celky Nového Hradce, Olymie Hradec Králové a domácí Jičín.  Na turnaj se však nedostavil celek Nového Hradce a tak jsme sehráli pouze dva zápasy 2x 20 min.  


FK Chlumec n.C. - Jičín  7:11 (2:4)

Branky: Slavík 2, Špás, Kymr, Zima, Kříž I., Kaloč

    Do prvního poločasu jsme nastoupili velmi dobře, kdy jsme se brankami Špáse a Kymra ujali vedení. Následně jsme si ovšem museli sundat růžové brýle, neboť soupeř vývoj zápasu otočil ve svůj prospěch. Na soupeře jsme nestačili hlavně fyzicky, kdy jsme prohrávali jeden osobní souboj za druhým a nepozorně jsme bránili z čehož rezultovali šance pro soupeře, kterými nepohrdl. 
    Druhý poločas  jsme nastupovali, proti lepšímu týmu domácích a ikdyž jsme prohráli taktéž dvogólovým rozdílem, tentokrát kluci podali snaživý výkon. Soupeř nás porazil jejich zbraněmi, což byla jejich velmi dobrá fotbalová sehranost, podtržená velmi dobrými individuálními výkony.  Za druhý poločas lze ovšem pochválit i náš tým.


FK Chlumec n.C. - Olympia HK  1:8 (1:6)

Branky: Zima

     V prvním poločasu nás srazili do kolen dvě indviduální chyby, kterými jsme soupeře posadili na koně.  Opět nás trápil malý důraz v osobních soubojích, kdy naši hráči od soupeře odpadávali jak mouchy. Dalším problémem na naší straně bylo, že kluci v prvním poločasu nehráli pro tým. Útočníci se nezapojovali do bránění a defenzivní hráči, někdy zcela bezhlavě vyráželi dopředu, čehož soupeř využíval k brejkovým situacím.  
     Druhý poločas přišlo nepatrné zlepšení, ale góly vstřelil pouze soupeř.  Našim hráčům se podařilo nastřelit pouze tyč z kopačky Zimy, kdy následnou dorážku poslal do břevna Slavík.  Do dvou šáncí se dostal i Ivča Kříž, ale v dobré pozici poslal míč těsně vedle. 


    První mistrovský turnaj nám ukázal na čem je pořeba zapracovat, takže nás čeká spoustu práce.  Kluci zjistili, že  ve starší přípravce na malém prostoru mají na vše mnohem méně času a musí o to rychleji pracovat s míčem.  Není potřeba na turnaji hledat pouze negativa, neboť kluci předvedli i několik pěkných fotbalových  akcí.


Žádné komentáře:

Okomentovat