sobota 13. května 2017

Na domácím pažitu jsme byli stoprocentní

Na domácí půdě jsme se střetli s týmy Hořic, Hostinného a Dvora Králové.  Naši kluci se představili v sestavě Volejník, Motyčka, Kaloč, Kala, Kymr, Dašek, Zima, Špás, Slavík a Brzek.



FK Chlumec n.C - Dvůr Králové  8:3 (4:0)

BRANKYZima 4 (Špás, Dašek), Brzek 2 (Kymr), Slavík, Dašek (Zima)


Začátek zápasu se naším klukům velice povedl. Předváděli dobrý pohyb po hřišti, velice dobré a agresivní napadání soupeře, ke kterému přidali i dobrou práci s míčem. Posléze jsme se ovšem uspokojili velkým náskokem  a začal se vytrácet pohyb ze strany našich hráčů. Kluci začali i zbytečně vymýšlet neefektivní věci. Soupeř této naší slabší pasáže  využil a vstřelil nám tři góly.  Kluci se ovšem poučili a opět se vrátili ke své hře.


FK Chlumec n.C -  Hořice  4:1 (2:1)

BRANKYZima 3 (Volejník, Brzek), Kymr

Soupeř z Hořic byl tentokrát velice dobrým soupeřem, ale s chutí hrající chlumečtí kluci svoji převahu zaslouženě vyjádřili i gólově. 


FK Chlumec n.C -  Hostinné  5:2 (3:2)

BRANKY: Zima 3 (Kala, Kaloč, Kymr), Slavík, Brzek (Zima)

Další zápas jsme  byli  na hřišti  opět dominantnějším týmem, kdy soupeř hrál vyloženě na brejky. V tomto zápasu jsme v obranné fázi  tentokrát předvedli několik  nedůrazů v osobních soubojích, čehož soupeř dokázal využít.  Celkově jsme si, ale z tohoto zápasu odnesli tři body.



FK Chlumec n.C -  Hostinné  2:0  (2:0)

BRANKY: Zima 2 ( Kaloč),

Dohrávka se stejným soupeřem byla opět v naší režii. Tentokrát jsme nebyli tak produktivní v koncovce.


Závěrem musíme pochválit celý tým za předvedené výkony  a rodičům kluků  za podporu při turnaji,
zároveň však prosíme rodiče, aby svoje problémy ohledně fotbalu  řešili s kompetentními lidmi, kterými jsou trenéři starší přípravky. 

Žádné komentáře:

Okomentovat