neděle 21. května 2017

Na velmi dobré výkony z minulého týdne jsme nenavázali

Po výborných zápasech odehraných na domácí půdě jsme tentokrát odjeli do Staré Paky, kde nás čekali soupeři Nová Paka/Stará Paka, Javorka/Miletín a Hořice. V naší sestavě nastoupili: Volejník, Motyčka, Kala, Kaloč, Špás, Kymr, Zima, Kříž, Slavík, Brzek a Věříš.


FK Chlumec n.C - Nová Paka   4:6 (4:2)

BRANKY: Zima 2 (Kříž), Brzek (Kaloč), Kymr

    První poločas jsme odehráli velmi dobře, soupeře jsme mačkali jako citrón, ale nedařilo se nám proměňovat velké množství šancí. Nakonec jsme zbytečně po našich hrubých chybách a nedůrazu při bránění inkasovali dva úplně zbytečné góly.  Naše hra však snesla přísné parametry.
     Do druhého poločasu nastoupili naši borci ve stylu staré gardy Slávie, kdy si mysleli, že vítězství jim do klína spadne samo. V naší hře chybělo nasazení, kluci prohrávali téměř všechny osobní souboje a  bohužel chybělo i týmové pojetí.    K tomu všemu jsme přědváděli školácké chyby v defenzivní činnosti, kdy i základní postavení našich hráčů  při bránění bylo velice špatné a nezodpovědné. 


FK Chlumec n.C - Javorka  3:2 (1:2)

BRANKY: vlastní, Kymr (Brzek),  Brzek

Ve druhém zápasu jsme pokračovali ve velmi vlahém výkonu proti soupeři, kterého jsme doteť naší fotbalovostí  vždy lehce poráželi.  Tentokrát se nám ovšem fotbalově nedařilo a bohužel bojovnost byla spíše na straně soupeře.
Druhý poločas  se naši svěřenci přeci jen probudili a podali zlepšený výkon, kterým jsme zápas nakonec otočili v náš prospěch. 


FK Chlumec n.C -  Hořice  5:2 (2:0)

BRANKY:  Zima 2 (Kymr), Kala, Volejník, Kymr (Slavík)

Proti soupeři z Hořic jsme již podali náš obvyklý výkon. Kluci začali vyhrávat osobní souboje, začala se jim dařit rozehrávka i hra jeden na jednoho.  Ve druhém poločasu přišla i naše nejhezčí akce z celého dne, kdy minutu před koncem za nerozhodného stavu vyslal výbornou průnikovou přihrávku Páťa Kymr na Jirku Zimu, který následně obešel i golmana a rozhodl druhý poločas. 



FK Chlumec n.C -  Nová Paka  7:2 (2:2)

BRANKY: Volejník 2 (Slavík), Kymr 2, Kala, Zima (Brzek), Brzek (Špás)


V dohrávce jsme nedali  našemu soupeři příliš velkou šanci na dobrý výsledek a vrátili mu tak prohru z prvního zápasu. Bylo vidět, že kluci pochopili, že  žádný soupeř se nikdy sám neporazí ani si před námi nikdo neposadí na zadek, ba naopak se naši soupeři  chtějí na nás jako vedoucí tým vytáhnout.


Na turnaji jsme bohužel v prvním zápasu přišli o zraněného Důšu Motyčku, který po faulu od soupeře špatně došlápl a způsobil si zraněnní  kotníku, kdy po ošetření v nemocnici vyfasoval berle a sádru. TÍMTO CELÝ TÝM  PŘEJE DŮŠOVI RYCHLÉ UZDRAVENÍ A NÁVRAT NA FOTBALOVÉ TRÁVNÍKY. 

Závem lze dodat, že nechápu  nesportovní posilování některých týmů o hráče z věkové kategorie mladších žáků.  
Pochvalu za dnešní turnaj pro Péťu Slavíka, který se pomalu dostává do své dřívější formy. V obraně pak snese přísnější měřítko výkon Kaliče.





Žádné komentáře:

Okomentovat