sobota 26. září 2015

Krajský přebor - Červený Kostelec 26.9.2015

V Červeném Kostelci nás kromě domácích čekali soupeři  z FC Hradec Králové "A" a  Javorka/Miletín.    Reprezentanti FK Chlumec n.C. tentokrát byli: Kříž, Zima, Volejník, Motyčka, Hála, Vondráček, Bambas a Věříš.


FC Hradec Králové "A" - FK Chlumec n.C  11:0 (5:0)

Podruhé v této sezóně jsme se soupeřem z Hradce prohráli. Oproti prvnímu mači, který jsme na Háječku prohráli 8:0 a  kde jsme jen bránili, jsme  se tentokrát do soupeře pustili ofenzivněji. Kluci se snažili a vytvořili si i  několik vyložených šancí, které zlikvidoval vynikajícími zákroky hradecký brankář. Hradečáci tvrdě trestali naše zaváhání v defenzivě a zaslouženě vyhráli.


Červený Kostelec  - FK Chlumec n.C  4:2 (2:2)

Branky: Zima, Hála


Kluci do druhého zápasu  nastoupili velmi vlažně a snad si mysleli,  že soupeř se porazí sám. Špatný začátek zápasu se nám nevyplatil a brzo jsme prohrávali o dva góly. Kluci poté pochopili, že to bez nasazení  a zvýšení obrátek nepůjde a díky větší snaze vyrovnali. Do konce poločasu jsme poté měli více ze hry a vytvořili jsme si i několik  vyložených šancí, ale do vedení jsme se nedostali. Druhý poločas soupeř opět odskočil na rozdíl dvou branek na což jsme již nedokázali zareagovat.


Javorka/Miletín  - FK Chlumec n.C 1:14 (1:6)

Branky: Hála 4, Zima 4, Kříž 3, Motyčka 2, Vondráček

Po dvou prohrách si kluci v posledním zápasu spravili chuť a soupeře jednoznačně deklasovali. Premiérovou branku  za Chlumec střelil Patrik Vondráček.

   

Žádné komentáře:

Okomentovat