neděle 6. září 2015

První mistrovský turnaj v Hlušicích

K prvnímu mistrovskému turnaji jsme zajížděli do nedalekých Hlušic.  Našimi soupeři byla Třebeš a celek Jičína.  K zápasu za nás nastoupili: Kříž - brankář,  Zima,  Motyčka, Věříš - obránci,  Volejník, Hála, Nebeský, Bambas, Mandát. - útočníci.   Oproti loňskému roku došlo k několika zásadním změnám při pořádání turnajů mladších přípravek.  Tou nejvýraznější změnou je vyplňování zápisů ze zápasu v informačním systému FAČR, kterou ovšem přítomní tolik nevnímájí. Další změnou již viditelnou pro diváky a samotné aktéry zápasů je ta, že kluci po sehrání prvního  poločasu  např. s týmem "A"  mění soupeře a druhý poločas sehraje s týmem "B" daného družstva. 


Chlumec n.C - Jičín  celkový výsledek 9:3
 první poločas 3:1, druhý poločas 6:2

Branky: Volejník 3x, Hála 2x, Mandát, Motyčka, Bambas, Kříž 

Oba poločasy s celky z Jičína jsme zvládli celkem dobřeKluci se snažili hrát týmově a pokoušeli se o kombinační hru. I když se někdy do kombinace vloudila chyba převládala s předvedenou hrou spíše spokojenost.


Chlumec n.C - Třebeš   celkový výsledek 5:3
 první poločas 0:3, druhý poločas 5:0

Branky:  Kříž 2x, Zima 2x, Volejník

V prvním poločasu jsme narazili na opravdu velmi dobře hrajícího soupeře, se kterým jsme sice v poli hráli vyrovnanou partii.  Ve vytváření šancí a hlavně s jejich  proměňování  však lépe nákládal soupeř a tak první poločas zaslouženě vyhrál. Druhý poločas s druhým celkem soupeře jsme však jednoznačně opanovali  a zápas jsme tak zvrátili v náš prospěch.

Žádné komentáře:

Okomentovat