sobota 12. září 2015

Krajský přebor ml.přípravek v Hradci Králové

K druhému turnaji krajského přeboru jsme zajížděli do Hradce Králové na hřiště Háječek. Soupeři našeho týmu tentokrát byli celky FC Hradec Králové "A", Trutnov a Jiskra Hořice.  Z týmu na poslední chvíli vypadl nemocný Kuba Hála, kterého kluci se Šárkou pozdravují a přejí brzké uzdravení.  FK Chlumec n.C na tomto turnaji  reprezentovali: Kříž, Zima, Motyčka, Volejník, Věříš, Vondráček, Mrhalová, Bambas

FC Hradec Králové "A" - FK Chlumec n.C 8:0 (4:0)

První zápas nás čekal nejtěžší soupeř v turnaji a to domácí FC.  Kluci se velmi snažili a proti domácím, jak se později ukázalo, podali velmi dobrý výkon. Hradec všem ostatním  soupeřům nasázel přes deset branek. Sportovně jsme prostě museli uznat, že kvalita byla na straně soupeře, čemuž odpovídá i výsledek.  K čestnému úspěchu v podobě branky do sítě FC byla nejblíže Šárka.


FC Trutnov - FK Chlumec n.C  1:6 (0:4)

Branky: Zima 3x, Motyčka, Bambas, Kříž

První poločas náš tým rychle rozhodl o průběhu utkání. Soupeř nebyl aktivní v napadání a tak se náš celek pokoušel o kombinační fotbal s nahrávkami, kdy některé akce byly i pohledné.  Náš tým v tomto zápasu nastřelil ještě dvě břevna (Motyčka, Věříš) a o parádičku pro diváky se pokoušel Důša, který zakončoval nůžkami. 


Jiskra Hořice - FK Chlumec n.C 0:3 (0:0)

Branky: Kříž 3x

Soupeř z Hořic se ukázal jako velice hovževnatý a bojovný tým.  Za nerozhodného stavu podržel náš tým výborným zákrokem Štěpán Volejník, jenž vytěsnil střelu k tyči konečky prstů na roh.
Poté načal soupeře Ivánek Kříž a to se již začalo hrát podle chlumeckých not.  Hlavně třetí branka padla po velmi pohledné akci  Zima, Motyčka  a Kříž.  




Žádné komentáře:

Okomentovat