neděle 20. září 2015

Krajský přebor - JIČÍN 20.9.2015

      Z Chlumce jsme odjížděli za příznivého počasí, kdy v ranních hodinách začalo vykukovat i sluníčko. Po příjezdu do Jičína začali ovšem všichni hledat teplejší oblečení, protože začal foukat velice studený vítr.  Dres FK Chlumec v Jičíně proti soupeřům FC Hradec Králové "B" a SK Jičín  oblékli: Kříž, Motyčka, Volejník, Zima, Reil, Mandát, Věříš a Bambas.
 
 
FK Chlumec n.C - FC Hradec Králové "B" 4:3 (1:2)
 
Branky: Zima, Věříš, Kříž, Reil
 
 
     První poločas byl za naší strany velmi nepovedený.  Kluci jakoby ještě spali. Nechtělo se jim moc běhat a  vázla i kombinace.  Kluci se ovšem pomalu, ale jistě dostávali do provozní teploty a druhý poločas byl výrazně lepší.  Svůj premiérový start a  premiérový gól zaznamenal benjamínek týmu Lukáš Reil. Pochvala za druhý poločas.
 
 
 
FK Chlumec n.C - SK Jičín   10:1 (4:1)
 
Branky: Motyčka 5x, Zima 3x,  Reil, Kříž
 
    Druhý zápas byl zcela v režii chlumeckých fotbalistů, kteří v tomto zápasu předvedli i několik velmi povedených akcí. Střelecky v tomto zápasu zazářil Důša Motyčka, který se do černého trefil  pětkrát, kdy další obránce Jirka Zima přidal tři fíky.  I ve svém druhém ostrém zápasu se prosadil i Lukyn Reil a brankář Ivča Kříž.  Blízko ke vstřelení gólu byl i Miky Mandát, kdy jeho střelu zastavila tyč jičínské branky.  Pochvala za vítězství pro celý tým, ale hlavně o pokus o kombinační hru.
 

Žádné komentáře:

Okomentovat