pátek 21. dubna 2017

Odveta s RMSK se nám povedla

Kluci starší přípravky nastoupili na domácím  hřišti  k přátelskému zápasu proti spřátelenému klubu RMSK Cidlina Nový Bydžov. Hrálo se 3 x 20 minut v rozestavění 7 + 1 na polovině hřiště.

FK Chlumec n.C - RMSK Cidlina Nový Bydžov 4:3 

Branky: Zima 4 ( asistence: Hála, Slavík, Kala)

Oproti minulému zápasu v systému 7+1, kdy nás kluci z Cidliny jasně porazili, jsme tentokrát na hřišti nastoupili v jiném rozestavění. Od začátku jsme hráli na tři obránce, dva záložníky a dva útočníky.   Oproti minulému zápasu se naši hráči velmi zlepšili k čemuž napomohlo i výše zmiňované rozestavění. Šla nám o hodně lépe rozehrávka zezadu a hlavně jsme neměli tolik problémů s defenzivní činností týmu. Kluci předvedli v zápasu několik povedených akcí, kdy dokázali využívat volné prostory k náběhům. Jako vždy jsme však předvedli i několik zbytečných chyb, kdy se hráči nechávájí někdy zbytečně strhnout hrou a neplní si svoje úkoly na hřišti.  Dnešní zápas ovšem  hodnotíme kladně a doufáme, že se budeme nadále zlepšovat.


1 komentář:

  1. That's a innovative medium sized, it's really a general carrier and it's really not necessarily again any channel which will inherently causes people today undertake good stuff, and undesirable items. https://imgur.com/a/8GJILaM http://y6fgg0hra4.dip.jp http://ainx9p56eq.dip.jp https://imgur.com/a/IMPVXH3 https://imgur.com/a/tjv7SG8 https://imgur.com/a/Wy9sAx1 http://96mcpxurp0.dip.jp

    OdpovědětVymazat