neděle 2. dubna 2017

První mistrovský turnaj na domácím hřišti na výbornou

Po dlouhé zimní přestávce jsme nastoupili k prvnímu mistrovskému turnaji krajského přeboru na domácím pažitu v Chlumci nad Cidlinou. Našimi soupeři byli  týmy Javorka/Miletín, Trutnov/Žácléř a Dvůr Králové.  V našem dresu nastoupili Kříž, Motyčka, Dašek, Kaloč, Kala, Zima, Kymr, Volejník, Hála, Slavík, Brzek a Věříš.   


FK Chlumec n.C. - Dvůr Králové 7:0 (4:0)

Branky: Brzek 3x, Zima, Kymr, Kaloč, Hála
Asistence: Hála 3, Kymr, Dašek, Motyčka, Kaloč,

V prvním zápasu jsme jasně dominovali a asi našim největším soupeřem byl  ne příliš rovný terén.  Kluci hráli téměř neustále na jednu branku a jen  neproměňování šancí nás připravilo o ještě lepší výsledek.  Obrana fungovala spolehlivě, kdy dokázala navíc dobře rozjíždět  naše akce.  Kluci proti soupeři předvedli i několik dobrých kombinačních akcí.  


FK Chlumec n.C. - Javorka/Miletín 5:1 (3:1)

Branky: Zima 3, Věříš, Brzek
Asistence: Kymr, Brzek, Motyčka, Slavík, Hála

Druhý soupeř z Lázní Bělohrad a Miletína  nás o mnoho lépe  neprověřil. Hra byla  z naší strany velmi podobná prvnímu zápasu, kdy jsme soupeře  neustále tlačili. Z našeho tlaku jsme si dokázali vytvořit i dostatek brankových příležitostí, ale  tentokrát jsme naráželi na výborně chytajícího hostujícího brankáře, kterého jsme v některých případech nechali vyniknout ležérním zakončením.  

FK Chlumec n.C. - Trutnov/Žácléř 4:0 (3:0)

Branky: Hála, Slavík, Zima, Brzek

Asistence: Kymr, Kaloč

K poslednímu zápasu jsme nastoupili asi proti nejlepšímu soupeři. V prvním poločasu jsme si dokázali s přehledem poradit s vrstevníky ze Žacléře. K druhýmu poločasu proti nám nastoupil velmi houževnatý soupeř z Trutnova a to už byl opravdu soupeř, proti kterému jsme museli  hrát s velkým nasazením.  V tomto zápasu nám pracovala velmi dobře defenziva, kdy kluci dokázali máknout jeden za druhého. V ofenzívě poté naši kluci ukázali o něco  větší kvalitu. Škoda jen několika zahozených šancí, díky kterým nás měl soupeř neustále nadostřel. 


Závěrem musím kluky pochválit za odvedené výkony, rodiče za podporu a fandění.   Velké díky patří i  rozhodčímu Kárníkovi ml. Samozřejmě jsme jako trenéři viděli opět některé zbytečné chyby na jejichž odstranění budeme nádále pracovat.   Někteří si pak musí uvědomit, že poctivě makat se musí i proti relativně slabším soupeřům.





Žádné komentáře:

Okomentovat