pondělí 17. dubna 2017

Třetí mistrovský turnaj v Nové Pace na výbornou

Na třetí mistrovský turnaj do Nové Paky jsme odjeli ve složení: Kříž, Motyčka, Kaloč, Kala, Dašek, Zima, Kymr, Špás, Volejník, Brzek a Slavík.   Před samotným turnajem  náš Páťa zjistil, že si zapoměl kopačky doma. Jeho pohotový tatík Jarda, ovšem v Nové Pace koupil náhradní kopačky a to klasické  retro gumotextilní kopačky tzv. sršně. Už jsem si myslel, že tento druh kopaček  se ani nevyrábí, ale posloužily dobře. 


FK Chlumec n.C -  Vrchlabí  6:2 (5:1)

Branky: Brzek 2, Zima, Kymr, Volejník, Slavík
Asistence: Kymr

K prvnímu zápasu kluci  nastoupili soustředění a plnili dobře pokyny trenérů. Naši borci byli v zápasu ve všech fotbalových dovednostech lepší něž soupeř a zaslouženě vyhráli. Škoda jen, že  ve druhém poločasu nedokázal náš tým  proměnit některé vyložené šance a naopak těsně před koncem z ojedinělé akce soupeře inkasoval. 


FK Chlumec n.C -  Nová Paka  6:4 (4:2)

Branky: Slavík 3, Brzek, Kymr, Špás
Asistence: Kymr 2, Brzek, Volejník,

Druhý zápas jsme sehráli proti domácímu týmu, který byl vedoucím týmem naší skupiny.  V zápasu jsme tahali opět za delší konec provazu. První poločas nás zlobil pouze jeden hráč domácího týmu, kterému jsme dávali zbytečně moc prostoru. Chlumečtí ovšem prokázali, že jejich výkony jsou týmové  a díky tomuto soupeře porazili.  Druhý poločas naším největším soupeřem byl rozhodčí laik, který by neměl již nikdy zápasy dětí rozhodovat, neboť slovo fair play mu určitě nic neříká. S takovým to výkonem sudího jsme se již dlouho nebo spíše ještě nikdy nesetkali.  


FK Chlumec n.C -  Dvůr Králové  11:2 (4:2)

Branky: Brzek 3,  Kříž 2, Zima 2, Kymr 2,  Špás, Dašek
Asistence: Zima 2, Kymr 2,  Dašek, Slavík

Kluci si poslední zápas užívali a jedna pěkná akce střídala druhou. K videní byly góly po krásných akcích, kdy se do těchto zapojovali všichni hráči. Důležité bylo, že nahrávající hráči se neuspokojili s přihrávkou spoluhráči, ale ihned po přihrávce byli opět v pohybu a pokračovali aktivně v akci.



Za dnešní turnaj děkujeme rodičům  za dopravu a velmi dobrou podporu kluků při zápasech.  Je vidět že nejen kluci tahnou za jeden provaz.

Žádné komentáře:

Okomentovat